Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suporterul 1.0 copy united
541 def Tactiek fotbal real
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
44.5 gemiddelde waardering 57
average Schieten very good
adequate Passen good
very good Verdedigen excellent


6e minuut.
Werle met de inworp. La Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. La Cruz geeft een hoge lob. Haman rent richting de bal. Haman draait met de bal, schiet en ... Hallbjörnsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Pourliotopoulos neemt vlug de vrije trap. Haman controleert de bal met de borst. Droogenbroeck verovert de bal door een tackle van achteren. La Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. La Cruz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Kącki rent richting de bal. Kącki met een sublieme pass. Varbanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin verovert de bal door een tackle van achteren. Leeuwin draait met de bal, schiet en ... Hallbjörnsson bokst de bal weg.

21e minuut.
Ebert rent richting de bal. Ebert geeft een lange en hoge pass. Werle bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman onderschept slim de pass. Haman schiet op doel. Hallbjörnsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duțulescu met een snelle inworp. La Cruz rent richting de bal. La Cruz geeft de bal voor. Leeuwin krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mięśniak kopt de bal weg. La Cruz is nu in balbezit. Haman is nu in balbezit. Haman haalt uit met een fantastische trap. Hallbjörnsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suporterul 1.0 - copy united 0:1

32e minuut.
Pourliotopoulos geeft de bal voor. Droogenbroeck heeft problemen om de bal te vangen. Haman rent richting de bal. Haman haalt uit met een fantastische trap. Hallbjörnsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suporterul 1.0 - copy united 0:2

40e minuut.
La Cruz probeert naar een medespeler te passen. Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak passt de bal zonder na te denken. Haman is nu in balbezit. Haman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suporterul 1.0 69%, copy united 31%.
Suporterul 1.0 - copy united 0:2

46e minuut.
Cristache probeert naar een medespeler te passen. Jarząbek probeert de bal met de borst te controleren. Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suporterul 1.0 - copy united 0:3

49e minuut.
Beccaria is nu in balbezit. La Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. La Cruz geeft een lange en hoge pass. Leeuwin rent richting de bal. Leeuwin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Doeltrap. Hallbjörnsson met een harde bal richting middenveld. Duțulescu is nu in balbezit. Duțulescu geeft de bal voor. Leeuwin springt en kopt de bal. Hallbjörnsson bokst de bal weg.

52e minuut.
Ebert geeft een hoge lob. Inworp. Knysak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Caterincă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caterincă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ivansuc rent richting de bal. Pourliotopoulos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivansuc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beccaria zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Selezeanu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
La Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. La Cruz passt de bal zonder na te denken. Haman rent richting de bal. Haman draait met de bal, schiet en ... Hallbjörnsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suporterul 1.0 - copy united 0:4

72e minuut.
Knysak geeft een lange en hoge pass. Kącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kącki geeft een hoge lob. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Ebert onderschept slim de pass. Ebert geeft een lange en hoge pass. Leeuwin rent richting de bal. Leeuwin draait met de bal, schiet en ... Hallbjörnsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suporterul 1.0 - copy united 0:5

80e minuut.
Kącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kącki geeft een lange en hoge pass. Leeuwin rent richting de bal. Leeuwin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Duțulescu is nu in balbezit. Duțulescu speelt de bal door. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman draait met de bal, schiet en ... Hallbjörnsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suporterul 1.0 - copy united 0:6

85e minuut.
Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt La Cruz de bal. Haman is nu in balbezit. La Cruz rent richting de bal. La Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
La Cruz passt de bal in één keer door. Pourliotopoulos probeert naar een medespeler te passen. Jarząbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin verovert de bal door een tackle van achteren. Leeuwin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suporterul 1.0 62%, copy united 38%.
Suporterul 1.0 - copy united 0:6