Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yaranzo FC Szereda
Normal Tactiek 442
43% Balbezit 57%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 47.4
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen goed
matig Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Strungăreanu passt de bal in één keer door. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Machaj de bal. Machaj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Furlan is nu in balbezit. Furlan passt de bal met de wreef. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj schiet op doel. Robledo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Furlan rent richting de bal. Strungăreanu heeft problemen om de bal te vangen. Strungăreanu geeft de bal voor. Machaj heeft problemen om de bal te vangen. Machaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vraneš kopt de bal weg. Strungăreanu heeft problemen om de bal te vangen. Strungăreanu probeert naar een medespeler te passen. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu geeft een lange en hoge pass. Robledo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Strungăreanu is nu in balbezit. Strungăreanu probeert naar een medespeler te passen. Zybertowicz met een sublieme pass. Furlan is nu in balbezit. Furlan haalt uit met een fantastische trap. Robledo bokst de bal weg.

36e minuut.
Strungăreanu onderschept slim de pass. Strungăreanu probeert naar een medespeler te passen. Machaj is nu in balbezit. Furlan is nu in balbezit. Furlan draait met de bal, schiet en ... Robledo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu passt de bal met de wreef. Bolesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan verovert de bal door een tackle van achteren. Furlan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Munteanu de bal. Munteanu met een sublieme pass. Perkampus bereikt de bal nog maar net als eerste. Perkampus schiet op doel. Ţiplea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - FC Szereda 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaranzo 51%, FC Szereda 49%.
Yaranzo - FC Szereda 1:0

54e minuut.
Boiangiu onderschept slim de pass. Perkampus rent richting de bal. Boiangiu begaat een overtreding. Boiangiu krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Boiangiu passt de bal met de wreef. Zybertowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gatev de bal. Machaj rent richting de bal. Machaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Munteanu de bal. Vraneš rent richting de bal. Munteanu onderschept slim de pass. Munteanu geeft de bal voor. Schwininger krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gliaudenis met een snelle inworp. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu geeft de bal voor. Strungăreanu rent richting de bal. Strungăreanu draait met de bal, schiet en ... Robledo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Zybertowicz passt de bal in één keer door. Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zybertowicz met een sublieme pass. Furlan rent richting de bal. Furlan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaranzo 54%, FC Szereda 46%.
Yaranzo - FC Szereda 1:0