Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suporterul 1.0 AC Turmma
541 def Tactiek baraj
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
45.3 gemiddelde waardering 49.8
goed Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Belodedici verovert de bal door een tackle van achteren. Belodedici geeft een hoge lob. Chiva is nu in balbezit. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Drozd werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suporterul 1.0 - AC Turmma 0:1

17e minuut.
Droogenbroeck geeft een hoge lob. Inworp. Bundervoet met een snelle inworp. Daar is Mousheghyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mousheghyan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bundervoet rent richting de bal. Bundervoet geeft een lange en hoge pass. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva draait met de bal, schiet en ... Drozd probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suporterul 1.0 - AC Turmma 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suporterul 1.0 54%, AC Turmma 46%.
Suporterul 1.0 - AC Turmma 0:2

51e minuut.
Chiva is nu in balbezit. Varbanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Belodedici met een snel genomen vrije trap. Dani springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Puiu passt de bal met de wreef. Bundervoet speelt de bal door. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suporterul 1.0 - AC Turmma 1:2

79e minuut.
Belodedici raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. San Juan komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Kózka speelt de bal door. Beccaria met een sublieme pass. Knysak rent richting de bal. Caterincă rent richting de bal. Caterincă haalt uit met een fantastische trap. Canyiğit bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suporterul 1.0 41%, AC Turmma 59%.
Suporterul 1.0 - AC Turmma 1:2