Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 17:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.53 [del]
  • Stadion: U Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 48516
copy united Chelsea Bacau
total Tactiek ozdef
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
55.5 gemiddelde waardering 46.2
formidable Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Iturburu is nu in balbezit. La Cruz heeft problemen om de bal te vangen. La Cruz speelt de bal door. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin draait met de bal, schiet en ... Uzunkalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Duțulescu zal de hoekschop nemen. Haman springt en kopt de bal. Uzunkalan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - Chelsea Bacau 1:0

12e minuut.
Malanowski met een sublieme pass. Leeuwin rent richting de bal. Caio da Rocha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leeuwin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. La Cruz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
MacPhadden geeft de bal voor. Haman rent richting de bal. Caio da Rocha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leeuwin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Uzunkalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Leeuwin rent richting de bal. Leeuwin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - Chelsea Bacau 2:0

19e minuut.
Daar is Preoteasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eyholzer rent richting de bal. La Cruz rent richting de bal. La Cruz geeft een lange en hoge pass. Haman maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Inworp. Viggosson met de inworp. Loockx geeft een lange en hoge pass. Perdomo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pourliotopoulos geeft een lange en hoge pass. Duțulescu speelt de bal door. Haman heeft problemen om de bal te vangen. Haman haalt uit met een fantastische trap. Uzunkalan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - Chelsea Bacau 3:0

30e minuut.
González geeft een lange en hoge pass. Magiun heeft problemen om de bal te vangen. Magiun geeft een lange en hoge pass. Haman maakt een snoekduik en kopt de bal. Uzunkalan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - Chelsea Bacau 4:0

37e minuut.
Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin met een sublieme pass. Malanowski rent richting de bal. Malanowski geeft een lange en hoge pass. Haman maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Einman rent richting de bal. Einman passt de bal zonder na te denken. La Cruz geeft een hoge lob. Haman heeft problemen om de bal te vangen. Haman draait met de bal, schiet en ... Uzunkalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Leeuwin is nu in balbezit. Duțulescu speelt de bal door. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman draait met de bal, schiet en ... Uzunkalan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - Chelsea Bacau 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: copy united 34%, Chelsea Bacau 66%.
copy united - Chelsea Bacau 5:0

49e minuut.
Leeuwin geeft een hoge lob. Caio da Rocha probeert de bal met de borst te controleren. Ghiţescu is nu in balbezit. Leeuwin verovert de bal door een tackle van achteren. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Malanowski neemt de hoekschop. Haman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - Chelsea Bacau 6:0

50e minuut.
MacPhadden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Malanowski rent richting de bal. Malanowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Haman de bal. Haman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Duțulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duțulescu probeert naar een medespeler te passen. Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Haman de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Duțulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duțulescu met een sublieme pass. Haman rent richting de bal. Haman draait met de bal, schiet en ... Daar is Einman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzunkalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Inworp. Loockx met de inworp. Iturburu geeft de bal voor. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman haalt uit met een fantastische trap. Uzunkalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duțulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzunkalan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Eyholzer speelt de bal door. Pourliotopoulos is nu in balbezit. Pourliotopoulos geeft de bal voor. Haman is nu in balbezit. Haman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Magiun is nu in balbezit. Magiun geeft een hoge lob. Haman is nu in balbezit. Haman haalt uit met een fantastische trap. Uzunkalan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Loockx bereikt de bal nog maar net als eerste. Loockx geeft de bal voor. La Cruz geeft de bal voor. Haman maakt een snoekduik en kopt de bal. Uzunkalan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - Chelsea Bacau 7:0

70e minuut.
La Cruz met een sublieme pass. Malanowski rent richting de bal. Malanowski passt de bal zonder na te denken. Haman heeft problemen om de bal te vangen. Haman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Loockx met de inworp. Iturburu met een sublieme pass. Duțulescu rent richting de bal. Duțulescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Iturburu geeft een hoge lob. Daar is Haman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman onderschept slim de pass. Haman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Leeuwin speelt de bal door. Malanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malanowski geeft een lange en hoge pass. Haman springt en kopt de bal. Daar is Parada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
MacPhadden geeft de bal voor. Duțulescu rent richting de bal. Duțulescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Leeuwin de bal. Leeuwin geeft de bal voor. Uzunkalan bokst de bal weg. Haman rent richting de bal. Haman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
copy united - Chelsea Bacau 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: copy united 34%, Chelsea Bacau 66%.
copy united - Chelsea Bacau 8:0