Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Szereda FCSB Sutesti
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 41.1
solide Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Strungăreanu is nu in balbezit. Strungăreanu passt de bal zonder na te denken. Zybertowicz met een sublieme pass. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Zybertowicz speelt de bal door. Alkatiri speelt de bal door. Marques Dias is nu in balbezit. Ştefan rent richting de bal. Ştefan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kurski rent richting de bal. Furlan verovert de bal door een tackle van achteren. Zybertowicz speelt de bal door. Machaj is nu in balbezit. Machaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Zybertowicz is nu in balbezit. Zybertowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Machaj de bal. Machaj draait met de bal, schiet en ... Fahrer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Ungar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ştefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan geeft de bal voor. Marques Dias springt en kopt de bal. Ţiplea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szereda - FCSB Sutesti 0:1

37e minuut.
Gliaudenis probeert naar een medespeler te passen. Bălănescu rent richting de bal. Alkatiri maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Alkatiri naar de kleedkamers voor een vroege douche. Bălănescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

42e minuut.
Gliaudenis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yiğitarslanoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ştefan is nu in balbezit. Ştefan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
del Águila controleert de bal met de borst. del Águila met een sublieme pass. Yiğitarslanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Marques Dias is nu in balbezit. Marques Dias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Szereda 58%, FCSB Sutesti 42%.
FC Szereda - FCSB Sutesti 0:1

52e minuut.
Bălănescu met een sublieme pass. Strungăreanu probeert naar een medespeler te passen. Furlan is nu in balbezit. Furlan haalt uit met een fantastische trap. Oronoz onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Szereda - FCSB Sutesti 1:1

57e minuut.
Zybertowicz met een snelle inworp. Strungăreanu heeft problemen om de bal te vangen. Strungăreanu met een sublieme pass. Machaj rent richting de bal. Machaj schiet op doel. Fahrer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu speelt de bal door. Furlan is nu in balbezit. Furlan haalt uit met een fantastische trap. Fahrer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szereda - FCSB Sutesti 2:1

65e minuut.
Marques Dias rent richting de bal. Ştefan rent richting de bal. Marques Dias is nu in balbezit. Ştefan is nu in balbezit. Ştefan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Berescu geeft de bal voor. Strungăreanu rent richting de bal. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefan is nu in balbezit. Ştefan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Szereda 53%, FCSB Sutesti 47%.
FC Szereda - FCSB Sutesti 2:1