Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Szereda copy united
442 Tactiek total
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 56.6
solide Schieten uitstekend
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Haman kopt de bal weg. Malanowski is nu in balbezit. Malanowski speelt de bal door. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Magiun geeft de bal voor. Duțulescu rent richting de bal. Duțulescu passt de bal met de wreef. Malanowski rent richting de bal. Malanowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Doeltrap. Ţiplea trapt de bal weg van het doel. Słaby kopt de bal weg. Leeuwin rent richting de bal. Leeuwin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Boiangiu passt de bal in één keer door. Daar is La Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Furlan. Furlan krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Magiun met een sublieme pass. Duțulescu rent richting de bal. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin schiet op doel. Ţiplea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
La Cruz passt de bal in één keer door. Malanowski rent richting de bal. Malanowski geeft de bal voor. Haman rent richting de bal. Haman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Resa verovert de bal door een tackle van achteren. Gliaudenis is nu in balbezit. Resa verovert de bal door een tackle van achteren. Słaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gliaudenis rent richting de bal. Duțulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Duțulescu passt de bal met de wreef. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gliaudenis rent richting de bal. Gliaudenis geeft de bal voor. Furlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Furlan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Szereda - copy united 1:0

25e minuut.
Vraneš bereikt de bal nog maar net als eerste. La Cruz onderschept slim de pass. La Cruz geeft de bal voor. Haman maakt een snoekduik en kopt de bal. Ţiplea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Szereda - copy united 1:1

26e minuut.
Vraneš is nu in balbezit. Malanowski onderschept slim de pass. Malanowski passt de bal zonder na te denken. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman schiet op doel. Ţiplea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Leeuwin rent richting de bal. Boiangiu maakt een afschuwelijke overtreding. Leeuwin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. La Cruz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Haman springt en kopt de bal. Paal! Boiangiu heeft problemen om de bal te vangen. Ţiplea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Furlan probeert naar een medespeler te passen. Zybertowicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van La Cruz. La Cruz krijgt een gele kaart.

39e minuut.
La Cruz onderschept slim de pass. Słaby is nu in balbezit. Słaby passt de bal in één keer door. Duțulescu geeft een lange en hoge pass. Haman krijgt zijn hoofd ertegen. Ţiplea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Szereda 75%, copy united 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Szereda - copy united 1:1

57e minuut.
Duțulescu speelt de bal door. Malanowski speelt de bal door. Haman rent richting de bal. Haman haalt uit met een fantastische trap. Ţiplea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Malanowski geeft een hoge lob. Daar is Duțulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman haalt uit met een fantastische trap. Cerrato probeert de bal aan de voet te houden. Ţiplea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
La Cruz met een snelle inworp. Vraneš bereikt de bal nog maar net als eerste. Malanowski onderschept slim de pass. Malanowski geeft de bal voor. Haman springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Malanowski geeft een hoge lob. Duțulescu geeft een lange en hoge pass. Haman rent richting de bal. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Duțulescu rent richting de bal. Duțulescu speelt de bal door. Boiangiu speelt de bal door. Leeuwin rent richting de bal. Leeuwin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Magiun heeft problemen om de bal te vangen. Magiun geeft een lange en hoge pass. Duțulescu kopt de bal weg. Haman is nu in balbezit. Haman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Szereda 71%, copy united 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Szereda - copy united 1:1