Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCSB Sutesti Chelsea Bacau
Normal Tactiek ozdef
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 47.7
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
zwak Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Eyholzer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ştefan rent richting de bal. Preoteasa onderschept slim de pass. Preoteasa geeft een lange en hoge pass. Viggosson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores speelt de bal door. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo verovert de bal door een tackle van achteren. Perdomo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Einman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Viggosson de bal. Flores is nu in balbezit. Viggosson rent richting de bal. Viggosson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Loockx probeert naar een medespeler te passen. Perdomo rent richting de bal. Perdomo passt de bal met de wreef. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson draait met de bal, schiet en ... Fahrer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Parada onderschept slim de pass. Einman rent richting de bal. Flores tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flores krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Dulea met een sublieme pass. González rent richting de bal. González geeft een hoge lob. Perdomo krijgt zijn hoofd ertegen. Fahrer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Einman onderschept slim de pass. Daar is Einman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Einman speelt de bal door. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB Sutesti - Chelsea Bacau 0:1

35e minuut.
Berescu kopt de bal weg. Einman heeft problemen om de bal te vangen. Einman passt de bal met de wreef. Viggosson is nu in balbezit. Viggosson draait met de bal, schiet en ... Fahrer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Eyholzer geeft een hoge lob. Viggosson kopt de bal weg. Klungelig pakt Perdomo de bal. Perdomo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB Sutesti - Chelsea Bacau 0:2

42e minuut.
Inworp. Eyholzer met de inworp. Einman speelt de bal door. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Oronoz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Preoteasa met een snelle inworp. Eyholzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyholzer geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Viggosson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores onderschept slim de pass. Einman verovert de bal door een tackle van achteren. Einman met een sublieme pass. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB Sutesti 73%, Chelsea Bacau 27%.
FCSB Sutesti - Chelsea Bacau 0:2

51e minuut.
Einman verovert de bal door een tackle van achteren. Einman passt de bal met de wreef. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo schiet op doel. Fahrer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Daar is González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González passt de bal in één keer door. Viggosson rent richting de bal. Viggosson draait met de bal, schiet en ... Fahrer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB Sutesti - Chelsea Bacau 0:3

67e minuut.
Perdomo speelt de bal door. Loockx rent richting de bal. Loockx passt de bal zonder na te denken. Daar is Viggosson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viggosson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Loockx geeft een lange en hoge pass. Oronoz kopt de bal weg. Einman bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo is nu in balbezit. Perdomo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB Sutesti - Chelsea Bacau 0:4

76e minuut.
Einman passt de bal zonder na te denken. Perdomo rent richting de bal. Perdomo speelt de bal door. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
del Águila passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Berescu de bal. Berescu geeft een lange en hoge pass. Ungar rent richting de bal. Ungar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB Sutesti 56%, Chelsea Bacau 44%.
FCSB Sutesti - Chelsea Bacau 0:4