Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Turmma FC Szereda
baraj Tactiek 442
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 47.4
very good Schieten solid
good Passen good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundervoet is nu in balbezit. Bundervoet passt de bal zonder na te denken. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva draait met de bal, schiet en ... Ţiplea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Inworp. Bundervoet met de inworp. San Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. San Juan speelt de bal door. Belodedici geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
San Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. Strungăreanu onderschept slim de pass. Strungăreanu speelt de bal door. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu geeft een hoge lob. Canyiğit bokst de bal weg.

11e minuut.
Garuffo onderschept slim de pass. Garuffo geeft de bal voor. Chiva is nu in balbezit. Chiva schiet op doel. Ţiplea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Turmma - FC Szereda 1:0

16e minuut.
Hobsch verovert de bal door een tackle van achteren. Hobsch passt de bal in één keer door. Bundervoet met een sublieme pass. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Machaj met een sublieme pass. Klungelig pakt Zybertowicz de bal. Zybertowicz passt de bal zonder na te denken. Furlan rent richting de bal. Furlan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Belodedici speelt de bal door. Daar is Cerrato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văduva is nu in balbezit. Chiva onderschept slim de pass. Chiva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Hobsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobsch passt de bal in één keer door. Belodedici speelt de bal door. Vraneš kan de bal niet met de borst controleren. Dani geeft een lange en hoge pass. Ţiplea bokst de bal weg. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Belodedici geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chiva springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dani krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Dani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Văduva legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiva kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ţiplea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Turmma - FC Szereda 2:0

44e minuut.
Inworp. Vraneš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Zybertowicz de bal. Zybertowicz geeft een hoge lob. Machaj maakt een snoekduik en kopt de bal. Canyiğit bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Turmma 44%, FC Szereda 56%.
AC Turmma - FC Szereda 2:0

53e minuut.
Bundervoet kopt de bal weg. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici met een sublieme pass. Dani heeft problemen om de bal te vangen. Dani draait met de bal, schiet en ... Ţiplea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Belodedici met een sublieme pass. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cerrato de bal onder controle te krijgen. Ţiplea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ţiplea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Dani met een sublieme pass. Cerrato rent richting de bal. Chiva onderschept slim de pass. Chiva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Turmma - FC Szereda 3:0

63e minuut.
Chiva passt de bal in één keer door. San Juan is nu in balbezit. San Juan passt de bal in één keer door. Bundervoet rent richting de bal. Bundervoet geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Ihrcke met een snelle inworp. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici geeft een lange en hoge pass. Chiva krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Borić onderschept slim de pass. Garuffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Garuffo geeft een hoge lob. Chiva is nu in balbezit. Chiva draait met de bal, schiet en ... Ţiplea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Gliaudenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundervoet verovert de bal door een tackle van achteren. Bundervoet passt de bal in één keer door. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva draait met de bal, schiet en ... Ţiplea bokst de bal weg.

79e minuut.
Dani verovert de bal door een tackle van achteren. Dani geeft een lange en hoge pass. Chiva is nu in balbezit. Chiva schiet op doel. Ţiplea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Turmma - FC Szereda 4:0

83e minuut.
Garuffo is nu in balbezit. San Juan bereikt de bal nog maar net als eerste. San Juan geeft de bal voor. Klungelig pakt Dani de bal. Dani haalt uit met een fantastische trap. Ţiplea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Bundervoet is nu in balbezit. Bundervoet geeft een hoge lob. Chiva rent richting de bal. Chiva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Turmma - FC Szereda 5:0

86e minuut.
Bundervoet probeert naar een medespeler te passen. Chiva rent richting de bal. Boiangiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boiangiu krijgt een gele kaart. Chiva is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belodedici wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chiva maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Turmma - FC Szereda 6:0

89e minuut.
Bălănescu rent richting de bal. Borić verovert de bal door een tackle van achteren. Borić geeft een lange en hoge pass. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Turmma 32%, FC Szereda 68%.
AC Turmma - FC Szereda 6:0