Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Drobeta copy united
standard Tactiek total
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
38.2 gemiddelde waardering 51.1
matig Schieten uitstekend
matig Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
La Cruz onderschept slim de pass. Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin met een sublieme pass. Haman rent richting de bal. Haman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Duțulescu is nu in balbezit. Duțulescu geeft de bal voor. Pajka heeft problemen om de bal te vangen. Haman rent richting de bal. Haman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
La Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. La Cruz geeft een lange en hoge pass. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman haalt uit met een fantastische trap. Câţanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Słaby kopt de bal weg. Malanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mereuţă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mereuţă krijgt een gele kaart. Malanowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haman neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Drobeta - copy united 0:1

28e minuut.
Daar is Malanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malanowski probeert naar een medespeler te passen. Haman rent richting de bal. Haman schiet op doel. Câţanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Drobeta - copy united 0:2

31e minuut.
Pavelson geeft de bal voor. Inworp. Duțulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leeuwin rent richting de bal. Leeuwin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Malanowski probeert naar een medespeler te passen. Haman heeft problemen om de bal te vangen. Fojt begaat een overtreding. Fojt krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Haman raakt geblesseerd tijdens het duel. Słaby komt bij de bal en schiet. Na een snelle pass probeert Pajka de bal onder controle te krijgen. Haman is nu in balbezit. Haman schiet op doel. Câţanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Drobeta - copy united 0:3

40e minuut.
La Cruz speelt de bal door. Duțulescu is nu in balbezit. Duțulescu passt de bal in één keer door. Haman rent richting de bal. Haman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Magiun de bal onder controle te krijgen. Duțulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pruś krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Drobeta 67%, copy united 33%.
AS Drobeta - copy united 0:3

53e minuut.
Haman rent richting de bal. Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajka onderschept slim de pass. Haman verovert de bal door een tackle van achteren. Haman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
MacPhadden geeft een lange en hoge pass. Daar is Mereuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malanowski haalt uit met een fantastische trap. Câţanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Tomassi kan de bal niet met de borst controleren. Leeuwin rent richting de bal. Leeuwin geeft een lange en hoge pass. Duțulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duțulescu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
MacPhadden met een sublieme pass. Malanowski rent richting de bal. Malanowski probeert naar een medespeler te passen. Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
La Cruz probeert naar een medespeler te passen. Duțulescu rent richting de bal. Duțulescu geeft een hoge lob. Haman rent richting de bal. Haman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Drobeta 67%, copy united 33%.
AS Drobeta - copy united 0:3