Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCSB Sutesti Suporterul 1.0
Normal Tactiek 541 def
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 43.7
adequate Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kózka met een snelle inworp. Beccaria probeert naar een medespeler te passen. Caterincă is nu in balbezit. Caterincă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kózka geeft een lange en hoge pass. del Águila is nu in balbezit. Selezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Fahrer probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Flores rent richting de bal. Beccaria rent richting de bal. Beccaria passt de bal met de wreef. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kózka geeft een hoge lob. del Águila met een sublieme pass. Inworp. Kózka met de inworp. Beccaria geeft een lange en hoge pass. Fahrer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Selezeanu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB Sutesti 64%, Suporterul 1.0 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCSB Sutesti - Suporterul 1.0 0:0

46e minuut.
Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu passt de bal met de wreef. Caterincă speelt de bal door. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
del Águila geeft de bal voor. Flores probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beccaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Beccaria geeft een hoge lob. Selezeanu springt en kopt de bal. Fahrer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSB Sutesti - Suporterul 1.0 0:1

63e minuut.
Marques Dias verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarząbek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jarząbek krijgt een gele kaart. Ştefan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ştefan neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Knysak speelt de bal door. Werle geeft een hoge lob. Selezeanu probeert de bal met de borst te controleren. Caterincă is nu in balbezit. Caterincă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Beccaria rent richting de bal. Beccaria geeft de bal voor. Klungelig pakt Oronoz de bal. Caterincă is nu in balbezit. Caterincă draait met de bal, schiet en ... Fahrer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kózka zal de hoekschop nemen. Daar is Selezeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahrer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Caterincă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt del Águila de bal. del Águila probeert naar een medespeler te passen. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSB Sutesti 70%, Suporterul 1.0 30%.
FCSB Sutesti - Suporterul 1.0 0:1