Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Drobeta Chelsea Bacau
standard Tactiek ozdef
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 45.8
matig Schieten zeer goed
matig Passen matig
goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Tomassi met een snelle inworp. Perdomo rent richting de bal. Pajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo onderschept slim de pass. Perdomo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Drobeta - Chelsea Bacau 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Pruś de bal. Pruś speelt de bal door. Sakal heeft problemen om de bal te vangen. Sakal haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Loockx bereikt de bal nog maar net als eerste. Loockx passt de bal met de wreef. Perdomo rent richting de bal. Perdomo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pajka de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Tomassi met de inworp. Pavelson is nu in balbezit. Perdomo onderschept slim de pass. Perdomo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Drobeta - Chelsea Bacau 0:2

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loockx met de inworp. González met een sublieme pass. Viggosson rent richting de bal. Viggosson haalt uit met een fantastische trap. Câţanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Drobeta 48%, Chelsea Bacau 52%.
AS Drobeta - Chelsea Bacau 0:2

71e minuut.
Loockx bereikt de bal nog maar net als eerste. Loockx passt de bal zonder na te denken. Viggosson met een sublieme pass. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo haalt uit met een fantastische trap. Câţanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Eyholzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Eyholzer probeert naar een medespeler te passen. Perdomo rent richting de bal. Perdomo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pajka de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Drobeta 60%, Chelsea Bacau 40%.
AS Drobeta - Chelsea Bacau 0:2