Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yaranzo copy united
Normal Tactiek fotbal real
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 50.3
matig Schieten uitstekend
matig Passen goed
matig Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Duțulescu kopt de bal weg. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin passt de bal in één keer door. Haman bereikt de bal nog maar net als eerste. Haman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bolesta geeft een lange en hoge pass. Inworp. Iturburu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duțulescu geeft een hoge lob. Leeuwin springt en kopt de bal. Robledo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Magiun geeft een lange en hoge pass. Słaby probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haman rent richting de bal. Leeuwin rent richting de bal. Leeuwin haalt uit met een fantastische trap. Robledo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Inworp. Malanowski met een snelle inworp. Słaby geeft de bal voor. Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Malanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malanowski geeft een hoge lob. Daar is Haman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - copy united 0:1

20e minuut.
Balaci heeft problemen om de bal te vangen. Słaby probeert naar een medespeler te passen. Haman rent richting de bal. Haman haalt uit met een fantastische trap. Robledo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - copy united 0:2

28e minuut.
Pourliotopoulos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Munteanu met een snelle inworp. Perkampus is nu in balbezit. Perkampus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kalitvintsev rent richting de bal. Kalitvintsev passt de bal zonder na te denken. Malanowski probeert naar een medespeler te passen. Haman is nu in balbezit. Haman draait met de bal, schiet en ... Robledo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Iturburu verovert de bal door een tackle van achteren. Iturburu geeft een hoge lob. Duțulescu kopt de bal weg. Leeuwin rent richting de bal. Leeuwin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Haman rent richting de bal. Haman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - copy united 0:3

36e minuut.
Kolbeinsson geeft een hoge lob. Magiun kopt de bal weg. Leeuwin heeft problemen om de bal te vangen. Słaby rent richting de bal. Słaby geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Malanowski rent richting de bal. Malanowski passt de bal zonder na te denken. Haman is nu in balbezit. Haman draait met de bal, schiet en ... Robledo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - copy united 0:4

39e minuut.
Malanowski probeert naar een medespeler te passen. Słaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Słaby passt de bal met de wreef. Leeuwin rent richting de bal. Leeuwin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Munteanu passt de bal in één keer door. Kolbeinsson heeft problemen om de bal te vangen. Duțulescu met een sublieme pass. Haman is nu in balbezit. Haman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin schiet op doel. Paal! Robledo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Haman rent richting de bal. Leeuwin is nu in balbezit. Haman rent richting de bal. Haman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Duțulescu is nu in balbezit. Duțulescu passt de bal met de wreef. Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin haalt uit met een fantastische trap. Robledo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - copy united 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaranzo 77%, copy united 23%.
Yaranzo - copy united 0:5

46e minuut.
Haman passt de bal in één keer door. Malanowski rent richting de bal. Malanowski passt de bal met de wreef. Leeuwin rent richting de bal. Leeuwin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - copy united 0:6

48e minuut.
Iturburu verovert de bal door een tackle van achteren. Duțulescu geeft de bal voor. Leeuwin kopt de bal weg. Klungelig pakt Haman de bal. Haman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - copy united 0:7

51e minuut.
Daar is Balaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słaby rent richting de bal. Malanowski rent richting de bal. Malanowski geeft de bal voor. Leeuwin krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Słaby probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Kalitvintsev de bal onder controle te krijgen. Leeuwin geeft de bal voor. Malanowski is nu in balbezit. Malanowski haalt uit met een fantastische trap. Robledo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Haman onderschept slim de pass. Haman speelt de bal door. Leeuwin rent richting de bal. Leeuwin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - copy united 0:8

62e minuut.
Kalitvintsev geeft een hoge lob. Malanowski kopt de bal weg. Haman rent richting de bal. Haman haalt uit met een fantastische trap. Robledo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - copy united 0:9

65e minuut.
Perkampus is nu in balbezit. Perkampus passt de bal zonder na te denken. Munteanu geeft een hoge lob. Schwininger is nu in balbezit. Schwininger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Leeuwin de bal. Leeuwin met een sublieme pass. Haman is nu in balbezit. Haman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - copy united 0:10

71e minuut.
Malanowski kopt de bal weg. Haman controleert de bal met de borst. Haman passt de bal met de wreef. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Iturburu probeert naar een medespeler te passen. Magiun rent richting de bal. Magiun geeft de bal voor. Klungelig pakt Leeuwin de bal. Leeuwin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin met een sublieme pass. Haman rent richting de bal. Haman draait met de bal, schiet en ... Robledo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Leeuwin rent richting de bal. Haman rent richting de bal. Leeuwin rent richting de bal. Leeuwin draait met de bal, schiet en ... Robledo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Haman is nu in balbezit. Haman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - copy united 0:11

79e minuut.
Słaby heeft problemen om de bal te vangen. Iturburu probeert naar een medespeler te passen. Malanowski geeft een hoge lob. Leeuwin is nu in balbezit. Leeuwin schiet op doel. Robledo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haman rent richting de bal. Haman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balaci rent richting de bal. Słaby onderschept slim de pass. Słaby geeft een hoge lob. Leeuwin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dišljenković rent richting de bal. Dišljenković geeft een hoge lob. Duțulescu kopt de bal weg. Leeuwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Leeuwin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Haman krijgt zijn hoofd ertegen. Robledo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Kolbeinsson probeert de bal aan de voet te houden. Haman is nu in balbezit. Haman schiet op doel. Gatev probeert de bal aan de voet te houden. Robledo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Duțulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duțulescu passt de bal zonder na te denken. Haman rent richting de bal. Słaby is nu in balbezit. Słaby haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaranzo 80%, copy united 20%.
Yaranzo - copy united 0:11