Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Bacau FC Szereda
ozdef Tactiek 442
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 47.7
uitstekend Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


18e minuut.
Klungelig pakt Strungăreanu de bal. Strungăreanu passt de bal met de wreef. Ghiţescu verovert de bal door een tackle van achteren. Machaj rent richting de bal. Machaj schiet op doel. Uzunkalan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Furlan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Eyholzer geeft een hoge lob. Vraneš bereikt de bal nog maar net als eerste. Loockx verovert de bal door een tackle van achteren. Viggosson bereikt de bal nog maar net als eerste. Viggosson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Boiangiu speelt de bal door. Klungelig pakt Machaj de bal. Machaj probeert naar een medespeler te passen. Furlan rent richting de bal. Furlan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Furlan met een sublieme pass. Boiangiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiangiu passt de bal in één keer door. Strungăreanu geeft de bal voor. Machaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 49%, FC Szereda 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chelsea Bacau - FC Szereda 0:0

55e minuut.
Vraneš rent richting de bal. Loockx is nu in balbezit. Loockx geeft een hoge lob. Viggosson is nu in balbezit. Viggosson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Vraneš bereikt de bal nog maar net als eerste. Loockx verovert de bal door een tackle van achteren. Loockx passt de bal met de wreef. Viggosson is nu in balbezit. Viggosson geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Cerrato de bal. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC Szereda 1:0

63e minuut.
Parada geeft de bal voor. Inworp. Zybertowicz met een snelle inworp. Strungăreanu rent richting de bal. Strungăreanu geeft de bal voor. Uzunkalan bokst de bal weg.

81e minuut.
Perdomo is nu in balbezit. Perdomo probeert naar een medespeler te passen. Viggosson rent richting de bal. Viggosson schiet op doel. Ţiplea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Bacau - FC Szereda 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Bacau 48%, FC Szereda 52%.
Chelsea Bacau - FC Szereda 2:0