Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yaranzo AC Turmma
Normal Tactiek baraj
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
34.1 gemiddelde waardering 49.3
average Schieten good
average Passen good
average Verdedigen very good


1e minuut.
Bundervoet passt de bal in één keer door. Belodedici rent richting de bal. Belodedici speelt de bal door. Chiva is nu in balbezit. Chiva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ihrcke geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dani de bal. Dani speelt de bal door. Daar is Chiva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Dani rent richting de bal. Dani speelt de bal door. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Robledo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - AC Turmma 0:1

12e minuut.
Mousheghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousheghyan probeert naar een medespeler te passen. Dani speelt de bal door. Chiva is nu in balbezit. Chiva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - AC Turmma 0:2

14e minuut.
Ihrcke is nu in balbezit. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici passt de bal zonder na te denken. Chiva is nu in balbezit. Chiva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - AC Turmma 0:3

18e minuut.
Bolesta rent richting de bal. Mousheghyan onderschept slim de pass. Chiva rent richting de bal. Chiva schiet op doel. Robledo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - AC Turmma 0:4

21e minuut.
Hobsch verovert de bal door een tackle van achteren. Hobsch met een sublieme pass. Chiva rent richting de bal. Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Puiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiu geeft de bal voor. Inworp. Boryczka met een snelle inworp. Perkampus geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Balaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mousheghyan rent richting de bal. Mousheghyan passt de bal met de wreef. Chiva rent richting de bal. Chiva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - AC Turmma 0:5

45e minuut.
Bundervoet probeert naar een medespeler te passen. Chiva rent richting de bal. Dani rent richting de bal. Dani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - AC Turmma 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaranzo 66%, AC Turmma 34%.
Yaranzo - AC Turmma 0:6

47e minuut.
Mousheghyan geeft een hoge lob. Chiva is nu in balbezit. Chiva probeert naar een medespeler te passen. Dani rent richting de bal. Dani schiet op doel. Robledo bokst de bal weg.

55e minuut.
Klungelig pakt Kalitvintsev de bal. Bundervoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundervoet passt de bal in één keer door. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kolbeinsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dani rent richting de bal. Dani draait met de bal, schiet en ... Robledo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - AC Turmma 0:7

69e minuut.
Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva passt de bal zonder na te denken. Dani is nu in balbezit. Dani haalt uit met een fantastische trap. Robledo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yaranzo - AC Turmma 0:8

75e minuut.
Bundervoet met een sublieme pass. Bolesta rent richting de bal. Bolesta geeft een lange en hoge pass. Chiva rent richting de bal. Chiva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gatev is nu in balbezit. Gatev passt de bal met de wreef. Chiva is nu in balbezit. Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani haalt uit met een fantastische trap. Paal! Robledo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiva schiet op doel. Robledo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici passt de bal in één keer door. Kolbeinsson is nu in balbezit. Chiva verovert de bal door een tackle van achteren. Chiva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Robledo trapt de bal weg. Kolbeinsson kan de bal niet met de borst controleren. Bundervoet onderschept slim de pass. Bundervoet geeft een lange en hoge pass. Robledo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Bundervoet speelt de bal door. Dani rent richting de bal. Dani passt de bal met de wreef. Chiva is nu in balbezit. Chiva haalt uit met een fantastische trap. Robledo bokst de bal weg.

89e minuut.
Schwininger kopt de bal weg. Kalitvintsev heeft problemen om de bal te vangen. Mousheghyan probeert naar een medespeler te passen. Chiva rent richting de bal. Chiva draait met de bal, schiet en ... Robledo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yaranzo 70%, AC Turmma 30%.
Yaranzo - AC Turmma 0:8