Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Simion-Iasi Rapidul
rup tot Tactiek old
42% Balbezit 58%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
43.5 gemiddelde waardering 47.8
solide Schieten zeer goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen goed


8e minuut.
Galinho met een sublieme pass. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski passt de bal zonder na te denken. Simoen is nu in balbezit. Simoen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Simion-Iasi - Rapidul 0:1

12e minuut.
Fontora rent richting de bal. Riceputi verovert de bal door een tackle van achteren. Królik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Riceputi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Riceputi neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Riceputi rent richting de bal. Riceputi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Simion-Iasi - Rapidul 1:1

13e minuut.
Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Giang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Hoàng Giang moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hoàng Giang schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Iţic probeert naar een medespeler te passen. Szulakowski is nu in balbezit. Szulakowski geeft een hoge lob. Buil is nu in balbezit. Buil schiet op doel. Bękart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Stanciu geeft een hoge lob. Inworp. Szulakowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iţic geeft de bal voor. Simoen springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Lobonţ probeert naar een medespeler te passen. Fontora met een sublieme pass. Ðức Kiên is nu in balbezit. Szulakowski geeft een lange en hoge pass. Buil maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Iţic rent richting de bal. Buil rent richting de bal. Olaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iţic komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Bękart bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Targoński de bal onder controle te krijgen. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu speelt de bal door. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Wultański de bal. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil onderschept slim de pass. Buil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Simion-Iasi - Rapidul 1:2

40e minuut.
Olaru heeft problemen om de bal te vangen. Wultański is nu in balbezit. Simoen verovert de bal door een tackle van achteren. Simoen haalt uit met een fantastische trap. Bękart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Simion-Iasi - Rapidul 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Simion-Iasi 61%, Rapidul 39%.
F.C. Simion-Iasi - Rapidul 1:3

63e minuut.
Iţic passt de bal in één keer door. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski passt de bal zonder na te denken. Simoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Królik geeft de bal voor. Stanciu kan de bal niet met de borst controleren. Stanciu onderschept slim de pass. Buil rent richting de bal. Buil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ðức Kiên geeft een lange en hoge pass. Olaru verovert de bal door een tackle van achteren. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil draait met de bal, schiet en ... Bękart werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Simion-Iasi - Rapidul 1:4

82e minuut.
Simoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwono bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoen begaat een overtreding. Simoen krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Tâlvan heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên passt de bal met de wreef. Riceputi is nu in balbezit. Riceputi schiet op doel. Angelas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Simion-Iasi 48%, Rapidul 52%.
F.C. Simion-Iasi - Rapidul 1:4