Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapidul F.C. Simion-Iasi
old Tactiek rup tot
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
48.6 gemiddelde waardering 49.2
very good Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen good


3e minuut.
Lobonţ passt de bal in één keer door. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea passt de bal zonder na te denken. Riceputi is nu in balbezit. Riceputi schiet op doel. Marcola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Klungelig pakt Buil de bal. Wultański is nu in balbezit. Wultański geeft een lange en hoge pass. Buil rent richting de bal. Buil schiet op doel. Bękart bokst de bal weg.

17e minuut.
Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Szulakowski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Szulakowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Szulakowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Pęchecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pęchecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Riceputi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Riceputi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tâlvan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galinho. Tâlvan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tâlvan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marcola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Purwono kopt de bal weg. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu probeert naar een medespeler te passen. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Riceputi onderschept slim de pass. Królik bereikt de bal nog maar net als eerste. Riceputi onderschept slim de pass. Riceputi schiet op doel. Marcola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - F.C. Simion-Iasi 0:1

35e minuut.
Benkő kopt de bal weg. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu geeft een lange en hoge pass. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş schiet op doel. Bękart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coşerea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Targoński komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Wultański geeft een lange en hoge pass. Fontora probeert de bal met de borst te controleren. Benkő is nu in balbezit. Riceputi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riceputi schiet op doel. Marcola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Ðức Kiên met een sublieme pass. Fontora probeert de bal met de borst te controleren. Benkő is nu in balbezit. Riceputi is nu in balbezit. Riceputi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - F.C. Simion-Iasi 0:2

42e minuut.
Ðức Kiên is nu in balbezit. Targoński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ðức Kiên raakt geblesseerd tijdens het duel. Ðức Kiên met een snel genomen vrije trap. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - F.C. Simion-Iasi 1:2

44e minuut.
Tâlvan passt de bal zonder na te denken. Riceputi is nu in balbezit. Strohsack legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Strohsack krijgt een gele kaart. Riceputi raakt geblesseerd tijdens het duel. Lobonţ neemt de penalty, wat een uithaal! Marcola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - F.C. Simion-Iasi 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidul 65%, F.C. Simion-Iasi 35%.
Rapidul - F.C. Simion-Iasi 1:3

51e minuut.
Strohsack geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wultański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tâlvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tâlvan geeft een hoge lob. Marcola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Iţic heeft problemen om de bal te vangen. Pęchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pęchecki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pęchecki kan niet meer verder spelen. Hoàng Giang komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Buil rent richting de bal. Wultański verovert de bal door een tackle van achteren. Drăguloiu verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Drăguloiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăguloiu passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidul 51%, F.C. Simion-Iasi 49%.
Rapidul - F.C. Simion-Iasi 1:3