Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 17:35
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.54 [del]
  • Stadion: Arrubium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 29999
Arrubium Măcin FC CRISTIAN
4-3-3 Tactiek SEBI
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
58 gemiddelde waardering 50.7
formidable Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen good


5e minuut.
Pazurek met een sublieme pass. Balaci is nu in balbezit. Firică speelt de bal door. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ... Niţulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Firică probeert naar een medespeler te passen. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek geeft een hoge lob. Balaci springt en kopt de bal. Niţulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC CRISTIAN 1:0

13e minuut.
Pazurek rent richting de bal. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič geeft een lange en hoge pass. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə haalt uit met een fantastische trap. Lippai bokst de bal weg.

16e minuut.
Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea geeft een hoge lob. Valehzadə rent richting de bal. Valehzadə draait met de bal, schiet en ... Lippai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arrubium Măcin - FC CRISTIAN 1:1

21e minuut.
Polakovič geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Gyselinck de bal. Creţescu is nu in balbezit. Valehzadə onderschept slim de pass. Valehzadə draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Butea verovert de bal door een tackle van achteren. Butea geeft een hoge lob. Arghezi kopt de bal weg. Polakovič geeft de bal voor. Badea krijgt zijn hoofd ertegen. Lippai bokst de bal weg. Valehzadə rent richting de bal. Valehzadə draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Cruzado speelt de bal door. Klungelig pakt Polakovič de bal. Polakovič passt de bal zonder na te denken. Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Valehzadə raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ochoa komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Daar is Polakovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek passt de bal zonder na te denken. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC CRISTIAN 2:1

35e minuut.
Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică passt de bal zonder na te denken. Daar is Balaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firică rent richting de bal. Firică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Navarro probeert naar een medespeler te passen. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek met een sublieme pass. Daar is Balaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Niţulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Stolojan rent richting de bal. Stolojan passt de bal met de wreef. Polakovič heeft problemen om de bal te vangen. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ... Niţulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC CRISTIAN 3:1

41e minuut.
Gyselinck passt de bal in één keer door. Siewierski rent richting de bal. Siewierski passt de bal zonder na te denken. Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrubium Măcin 48%, FC CRISTIAN 52%.
Arrubium Măcin - FC CRISTIAN 3:1

49e minuut.
Arghezi probeert naar een medespeler te passen. Pazurek geeft een lange en hoge pass. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ... Niţulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC CRISTIAN 4:1

52e minuut.
Butea onderschept slim de pass. Butea probeert naar een medespeler te passen. Navarro speelt de bal door. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Siewierski onderschept slim de pass. Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică met een sublieme pass. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Agazzone met een sublieme pass. Daar is Kieslich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firică geeft een hoge lob. Cruzado heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Inworp. Siewierski met de inworp. Navarro rent richting de bal. Navarro geeft de bal voor. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arghezi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pazurek. Pazurek krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Kieslich passt de bal met de wreef. Miedziński geeft de bal voor. Daar is Agazzone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Balaci de bal. Balaci passt de bal in één keer door. Pazurek rent richting de bal. Pazurek draait met de bal, schiet en ... Niţulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - FC CRISTIAN 5:1

83e minuut.
Miedziński is nu in balbezit. Miedziński geeft een hoge lob. Firică kopt de bal weg. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică probeert naar een medespeler te passen. Pazurek heeft problemen om de bal te vangen. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel. Niţulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrubium Măcin 19%, FC CRISTIAN 81%.
Arrubium Măcin - FC CRISTIAN 5:1