Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamantul Dinamo2007
343 Tactiek aaa
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 43.4
good Schieten solid
weak Passen average
good Verdedigen adequate


12e minuut.
Deleanu rent richting de bal. Deleanu speelt de bal door. Cervantes is nu in balbezit. Cervantes haalt uit met een fantastische trap. Perdomo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Pešterac bereikt de bal nog maar net als eerste. Patsalovich is nu in balbezit. Pešterac onderschept slim de pass. Pešterac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantul - Dinamo2007 0:1

16e minuut.
Deleanu met een sublieme pass. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdomo passt de bal zonder na te denken. Cervantes is nu in balbezit. Cervantes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Chitaru rent richting de bal. Faganelli begaat een overtreding. Chitaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Chitaru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Deleanu rent richting de bal. Cervantes is nu in balbezit. Cervantes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Diamantul - Dinamo2007 1:1

23e minuut.
Wojciechowski kopt de bal weg. Prostředník is nu in balbezit. Kakuszi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kakuszi krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes passt de bal zonder na te denken. Wojciechowski speelt de bal door. Prostředník rent richting de bal. Prostředník schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantul 47%, Dinamo2007 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diamantul - Dinamo2007 1:1

57e minuut.
Brusone geeft de bal voor. Inworp. Chitaru met de inworp. Makogon bereikt de bal nog maar net als eerste. Makogon geeft de bal voor. Cholakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Faganelli met een snelle inworp. Patsalovich is nu in balbezit. Pešterac schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pešterac krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Tolgfors bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Perdomo. Tolgfors is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Brusone zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pešterac met een sublieme pass. Prostředník is nu in balbezit. Prostředník draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantul - Dinamo2007 1:2

70e minuut.
Pešterac is nu in balbezit. Pešterac geeft een lange en hoge pass. Prostředník rent richting de bal. Prostředník haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Króżel de bal onder controle te krijgen. Sürmeli bokst de bal weg.

81e minuut.
Makogon raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iuresean komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Minhong onderschept slim de pass. Minhong geeft de bal voor. Prostředník bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostředník draait met de bal, schiet en ... Sürmeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantul - Dinamo2007 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantul 35%, Dinamo2007 65%.
Diamantul - Dinamo2007 1:3