Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo2007 Diamantul
aaa Tactiek gil22
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 43
solide Schieten goed
matig Passen redelijk
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Bayramlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramlı geeft de bal voor. Prostředník is nu in balbezit. Prostředník draait met de bal, schiet en ... Nilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - Diamantul 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Furkó de bal. Furkó geeft een hoge lob. Wojciechowski probeert de bal aan de voet te houden. Prostředník rent richting de bal. Prostředník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - Diamantul 2:0

7e minuut.
Wojciechowski passt de bal met de wreef. Faganelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Faganelli speelt de bal door. Pešterac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešterac schiet op doel. Nilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Deleanu speelt de bal door. Daar is Kakuszi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kakuszi speelt de bal door. Târlea is nu in balbezit. Târlea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tolgfors probeert naar een medespeler te passen. Faganelli is nu in balbezit. Faganelli passt de bal in één keer door. Pešterac is nu in balbezit. Pešterac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wojciechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojciechowski passt de bal in één keer door. Pešterac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešterac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - Diamantul 3:0

36e minuut.
Tolgfors passt de bal in één keer door. Wojciechowski rent richting de bal. Furkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostředník onderschept slim de pass. Prostředník schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kakuszi passt de bal zonder na te denken. Deleanu rent richting de bal. Deleanu passt de bal met de wreef. Târlea is nu in balbezit. Târlea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo2007 42%, Diamantul 58%.
Dinamo2007 - Diamantul 3:0

50e minuut.
Makogon rent richting de bal. Bayramlı verovert de bal door een tackle van achteren. Târlea begaat een overtreding. Târlea krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Colognesi geeft een hoge lob. Grociak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grociak geeft een hoge lob. Buhl is nu in balbezit. Buhl geeft een hoge lob. Cholakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Kopistecki geeft een hoge lob. Furkó met een sublieme pass. Wojciechowski geeft de bal voor. Prostředník is nu in balbezit. Prostředník schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cervantes geeft de bal voor. Cholakov probeert naar een medespeler te passen. Deleanu kopt de bal weg. Makogon rent richting de bal. Makogon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Kopistecki kopt de bal weg. Faganelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Faganelli met een sublieme pass. Tolgfors is nu in balbezit. Tolgfors geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo2007 45%, Diamantul 55%.
Dinamo2007 - Diamantul 3:0