Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal* steaua pascani
kiki Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 36.5
matig Schieten redelijk
zwak Passen matig
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Armenta Fernández probeert naar een medespeler te passen. Stibor rent richting de bal. Stibor speelt de bal door. Gründler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gründler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Comodoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comodoro geeft een hoge lob. Morakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Piçarra de bal. Piçarra geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Morakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuschele rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Armenta Fernández. Armenta Fernández krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Vašátko geeft de bal voor. Inworp. Guianês met de inworp. Ziarreta rent richting de bal. Ziarreta geeft de bal voor. Oprişan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olasupo met een snelle inworp. Piçarra rent richting de bal. Piçarra geeft de bal voor. Gründler springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Nuschele passt de bal met de wreef. Morakis rent richting de bal. Gründler verovert de bal door een tackle van achteren. Gründler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Comodoro onderschept slim de pass. Comodoro geeft een hoge lob. Batazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gründler verovert de bal door een tackle van achteren. Gründler draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Comodoro kopt de bal weg. Nuschele bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuschele passt de bal met de wreef. Gründler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gründler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Armenta Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuschele onderschept slim de pass. Nuschele passt de bal zonder na te denken. Gründler is nu in balbezit. Gründler haalt uit met een fantastische trap. Camilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal* 73%, steaua pascani 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal* - steaua pascani 0:0

48e minuut.
Comodoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Armenta Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Armenta Fernández speelt de bal door. Piçarra rent richting de bal. Piçarra geeft een hoge lob. Camilo bokst de bal weg. Gründler rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal* - steaua pascani 0:1

55e minuut.
Palomar geeft een lange en hoge pass. Stibor rent richting de bal. Stibor passt de bal met de wreef. Nuschele heeft problemen om de bal te vangen. Nuschele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Fornal is nu in balbezit. Fornal passt de bal met de wreef. Kaige is nu in balbezit. Kaige schiet op doel. Oprişan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal* - steaua pascani 1:1

67e minuut.
Nuschele met een sublieme pass. Gründler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaige onderschept slim de pass. Ziarreta is nu in balbezit. Ziarreta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Olasupo controleert de bal met de borst. Palomar is nu in balbezit. Palomar passt de bal in één keer door. Gründler rent richting de bal. Gründler haalt uit met een fantastische trap. Camilo bokst de bal weg.

84e minuut.
Palomar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaige. Palomar raakt geblesseerd tijdens het duel. Palomar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gründler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gründler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal* 72%, steaua pascani 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal* - steaua pascani 1:1