Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steaua pascani Arsenal*
bun Tactiek kiki
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
23 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 34.9
goed Schieten zwak
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Batazzi rent richting de bal. Batazzi geeft een lange en hoge pass. Troilo kopt de bal weg. Piçarra geeft de bal voor. Camilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kotkov geeft een hoge lob. Camilo met een sublieme pass. Macho kan de bal niet met de borst controleren. Nuschele is nu in balbezit. Nuschele draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Palomar met een sublieme pass. Nuschele is nu in balbezit. Morakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nuschele is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Macho legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Camilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua pascani - Arsenal* 1:0

15e minuut.
Otto bereikt de bal nog maar net als eerste. Macho bereikt de bal nog maar net als eerste. Macho passt de bal zonder na te denken. Nuschele rent richting de bal. Nuschele schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Armenta Fernández verovert de bal door een tackle van achteren. Armenta Fernández met een sublieme pass. Lestár probeert naar een medespeler te passen. Otto rent richting de bal. Otto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Palomar met een snelle inworp. Nuschele heeft problemen om de bal te vangen. Nuschele passt de bal zonder na te denken. Otto bereikt de bal nog maar net als eerste. Otto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua pascani - Arsenal* 2:0

27e minuut.
Nuschele bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuschele passt de bal met de wreef. Otto is nu in balbezit. Otto draait met de bal, schiet en ... Camilo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua pascani - Arsenal* 3:0

28e minuut.
Nuschele rent richting de bal. Otto bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuschele is nu in balbezit. Nuschele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steaua pascani - Arsenal* 4:0

29e minuut.
Otto bereikt de bal nog maar net als eerste. Macho bereikt de bal nog maar net als eerste. Macho passt de bal zonder na te denken. Nuschele bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuschele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Fornal rent richting de bal. Fornal met een sublieme pass. Kaige rent richting de bal. Kaige draait met de bal, schiet en ... Judele maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

39e minuut.
Lucca probeert naar een medespeler te passen. Kaige is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Troilo. Troilo krijgt een gele kaart. Kaige is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Armenta Fernández neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Jülich bereikt de bal nog maar net als eerste. Jülich passt de bal zonder na te denken. Fornal speelt de bal door. Kaige bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaige haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua pascani 34%, Arsenal* 66%.
steaua pascani - Arsenal* 4:0

53e minuut.
Lestár is nu in balbezit. Guianês tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lestár raakt geblesseerd tijdens het duel. Lestár met een snel genomen vrije trap. Nuschele kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Ziarreta kopt de bal weg. Daar is Lestár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lestár passt de bal zonder na te denken. Nuschele bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuschele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steaua pascani - Arsenal* 5:0

63e minuut.
Otto rent richting de bal. Otto passt de bal met de wreef. Nuschele bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuschele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steaua pascani - Arsenal* 6:0

75e minuut.
Palomar geeft een lange en hoge pass. Otto probeert de bal aan de voet te houden. Nuschele rent richting de bal. Nuschele schiet op doel. Camilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Otto passt de bal zonder na te denken. Palomar met een sublieme pass. Nuschele rent richting de bal. Nuschele schiet op doel. Morakis probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piçarra neemt de hoekschop. Nuschele springt en kopt de bal. Camilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua pascani - Arsenal* 7:0

85e minuut.
Lestár geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nuschele de bal. Morakis rent richting de bal. Nuschele verovert de bal door een tackle van achteren. Nuschele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua pascani 35%, Arsenal* 65%.
steaua pascani - Arsenal* 7:0