Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapidul Arrubium Măcin
old Tactiek 4-3-3
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
48 gemiddelde waardering 54.8
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Ðức Kiên met een sublieme pass. Strohsack rent richting de bal. Balaci onderschept slim de pass. Firică rent richting de bal. Firică schiet op doel. Marcola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro speelt de bal door. Pazurek met een sublieme pass. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Inworp. Creţescu met de inworp. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro geeft de bal voor. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Balaci kopt de bal weg. Królik controleert de bal met de borst. Królik geeft een hoge lob. Cociş is nu in balbezit. Cociş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Szulakowski probeert naar een medespeler te passen. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên geeft een hoge lob. Buil is nu in balbezit. Buil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Siewierski speelt de bal door. Pazurek rent richting de bal. Pazurek geeft de bal voor. Klungelig pakt Balaci de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Drăguloiu met de inworp. Hoftun is nu in balbezit. Hoftun geeft de bal voor. Cociş is nu in balbezit. Cociş geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pazurek is nu in balbezit. Ðức Kiên begaat een overtreding. Pazurek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Firică zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pazurek maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Fontora geeft de bal voor. Buil is nu in balbezit. Săndiţă begaat een overtreding. Săndiţă krijgt een gele kaart. Buil wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hoftun neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidul 67%, Arrubium Măcin 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rapidul - Arrubium Măcin 0:0

56e minuut.
Królik speelt de bal door. Klungelig pakt Fontora de bal. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Arrubium Măcin 0:1

58e minuut.
Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên geeft een lange en hoge pass. Firică rent richting de bal. Firică geeft een lange en hoge pass. Balaci springt en kopt de bal. Marcola bokst de bal weg.

60e minuut.
Buitenspel voor Balaci. Goede buitenspelval van de verdediging. Miedziński komt het veld opgelopen. Nowaczyk komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Buitenspel voor Hoftun. Goede buitenspelval van de verdediging. Săndiţă neemt vlug de vrije trap. Galinho kopt de bal weg. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Hoftun probeert de bal aan de voet te houden. Săndiţă is nu in balbezit. Săndiţă geeft de bal voor. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil haalt uit met een fantastische trap. Lippai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Navarro passt de bal in één keer door. Firică is nu in balbezit. Firică geeft een hoge lob. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal. Marcola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Arrubium Măcin 0:2

78e minuut.
Marcola trapt de bal weg. Szulakowski met een sublieme pass. Królik probeert de bal met de borst te controleren. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Navarro passt de bal zonder na te denken. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski passt de bal in één keer door. Firică is nu in balbezit. Firică draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Doeltrap. Marcola met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Drăguloiu de bal. Siewierski rent richting de bal. Siewierski schiet op doel. Marcola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Strohsack heeft problemen om de bal te vangen. Królik bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balaci krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidul 67%, Arrubium Măcin 33%.
Rapidul - Arrubium Măcin 0:2