Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Simion-Iasi FC CRISTIAN
rup tot Tactiek SEBI
48% Balbezit 52%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
48.5 gemiddelde waardering 48.1
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Targoński met de inworp. Lobonţ geeft een hoge lob. Benkő maakt een snoekduik en kopt de bal. Niţulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Simion-Iasi - FC CRISTIAN 1:0

26e minuut.
Adıvar rent richting de bal. Lobonţ speelt de bal door. Benkő is nu in balbezit. Benkő schiet op doel. Niţulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

45e minuut.
Kieslich probeert naar een medespeler te passen. Purwono bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwono geeft de bal voor. Benkő maakt een snoekduik en kopt de bal. Niţulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Simion-Iasi - FC CRISTIAN 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Simion-Iasi 31%, FC CRISTIAN 69%.
F.C. Simion-Iasi - FC CRISTIAN 2:0

46e minuut.
Ochoa komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Targoński is nu in balbezit. Stolojan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Targoński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lobonţ zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Adıvar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Arghezi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Adıvar rent richting de bal. Adıvar draait met de bal, schiet en ... Benkő is nu in balbezit. Benkő haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Schneider rent richting de bal. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa passt de bal met de wreef. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Cruzado kopt de bal weg. Coşerea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gombrowicz de bal. Benkő rent richting de bal. Benkő haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Coşerea passt de bal zonder na te denken. Daar is Benkő, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benkő schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cruzado de bal onder controle te krijgen. Niţulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Simion-Iasi - FC CRISTIAN 3:0

90e minuut.
Adıvar schiet op doel. Gombrowicz probeert de bal aan de voet te houden. Cruzado onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Targoński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Benkő maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Simion-Iasi - FC CRISTIAN 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Simion-Iasi 41%, FC CRISTIAN 59%.
F.C. Simion-Iasi - FC CRISTIAN 4:0