Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamantul Arsenal*
gil22 Tactiek kiki
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 35.7
solide Schieten zwak
redelijk Passen zwak
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Grociak speelt de bal door. Ashton bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashton geeft een lange en hoge pass. Makogon bereikt de bal nog maar net als eerste. Makogon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Camilo met een sublieme pass. Buhl kopt de bal weg. Morakis is nu in balbezit. Makogon onderschept slim de pass. Makogon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Milowicz is nu in balbezit. Buhl verovert de bal door een tackle van achteren. Buhl passt de bal in één keer door. Makogon is nu in balbezit. Makogon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ziarreta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Furkó speelt de bal door. Kakuszi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Makogon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makogon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Króżel geeft de bal voor. Daar is Morakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buhl speelt de bal door. Makogon rent richting de bal. Makogon draait met de bal, schiet en ... Camilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantul 37%, Arsenal* 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diamantul - Arsenal* 0:0

57e minuut.
Morakis geeft de bal voor. Armenta Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Deleanu speelt de bal door. Makogon bereikt de bal nog maar net als eerste. Makogon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Târlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Guianês verovert de bal door een tackle van achteren. Guianês speelt de bal door. Cervantes is nu in balbezit. Cervantes geeft de bal voor. Camilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Armenta Fernández onderschept slim de pass. Kakuszi rent richting de bal. Kakuszi met een sublieme pass. Makogon bereikt de bal nog maar net als eerste. Makogon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Kakuszi verovert de bal door een tackle van achteren. Kakuszi passt de bal zonder na te denken. Deleanu probeert naar een medespeler te passen. Makogon rent richting de bal. Makogon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Armenta Fernández met een sublieme pass. Klungelig pakt Deleanu de bal. Guianês met een sublieme pass. Cervantes rent richting de bal. Cervantes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Makogon bereikt de bal nog maar net als eerste. Makogon draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Armenta Fernández de bal. Makogon rent richting de bal. Makogon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantul 24%, Arsenal* 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Diamantul - Arsenal* 0:0