Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Simion-Iasi Arrubium Măcin
rup tot Tactiek 4-3-3
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
46.6 gemiddelde waardering 50.1
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siewierski rent richting de bal. Siewierski geeft een lange en hoge pass. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal. Bękart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Lobonţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobonţ draait met de bal, schiet en ... Siewierski heeft problemen om de bal te vangen. Benkő rent richting de bal. Benkő haalt uit met een fantastische trap. Lippai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Hoàng Giang is nu in balbezit. Pazurek verovert de bal door een tackle van achteren. Pazurek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Miedziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miedziński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Stanciu geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Riceputi. Goede buitenspelval van de verdediging. Bale maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Balaci kan de bal niet met de borst controleren. Balaci schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Riceputi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale verovert de bal door een tackle van achteren. Bale passt de bal met de wreef. Miedziński rent richting de bal. Miedziński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Simion-Iasi 64%, Arrubium Măcin 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Simion-Iasi - Arrubium Măcin 0:0

46e minuut.
Lippai speelt de bal door. Creţescu kopt de bal weg. Nowaczyk speelt de bal door. Miedziński is nu in balbezit. Miedziński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Siewierski probeert naar een medespeler te passen. Miedziński rent richting de bal. Miedziński met een sublieme pass. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pazurek passt de bal zonder na te denken. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwono is nu in balbezit. Balaci onderschept slim de pass. Balaci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Bale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bale geeft een lange en hoge pass. Purwono bereikt de bal nog maar net als eerste. Purwono geeft een hoge lob. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ślużyński komt het veld opgelopen. Vintilă komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gyselinck passt de bal in één keer door. Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă geeft een lange en hoge pass. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Simion-Iasi - Arrubium Măcin 0:1

77e minuut.
Nowaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowaczyk geeft een lange en hoge pass. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ... Bękart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Simion-Iasi - Arrubium Măcin 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Simion-Iasi 71%, Arrubium Măcin 29%.
F.C. Simion-Iasi - Arrubium Măcin 0:2