Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 17:37
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.54 [del]
  • Stadion: Arrubium
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 29999
Arrubium Măcin F.C. Simion-Iasi
4-3-3 Tactiek rup tot
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
54.3 gemiddelde waardering 44.7
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


9e minuut.
Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci onderschept slim de pass. Balaci schiet op doel. Silva werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Inworp. Pazurek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Navarro rent richting de bal. Navarro geeft de bal voor. Firică krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Siewierski met een snelle inworp. Navarro is nu in balbezit. Navarro geeft een lange en hoge pass. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - F.C. Simion-Iasi 1:0

18e minuut.
Siewierski probeert naar een medespeler te passen. Firică heeft problemen om de bal te vangen. Riceputi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Riceputi krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Navarro probeert naar een medespeler te passen. Creţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Creţescu passt de bal in één keer door. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - F.C. Simion-Iasi 2:0

38e minuut.
Ślużyński is nu in balbezit. Ślużyński geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Targoński de bal onder controle te krijgen. Navarro rent richting de bal. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - F.C. Simion-Iasi 3:0

44e minuut.
Klungelig pakt Wultański de bal. Balaci geeft een lange en hoge pass. Firică probeert naar een medespeler te passen. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nowaczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrubium Măcin 42%, F.C. Simion-Iasi 58%.
Arrubium Măcin - F.C. Simion-Iasi 3:0

53e minuut.
Firică is nu in balbezit. Klungelig pakt Firică de bal. Firică probeert naar een medespeler te passen. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tâlvan passt de bal zonder na te denken. Pęchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęchecki passt de bal zonder na te denken. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Riceputi probeert naar een medespeler te passen. Tâlvan is nu in balbezit. Săndiţă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Săndiţă krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Navarro passt de bal zonder na te denken. Firică heeft problemen om de bal te vangen. Firică passt de bal met de wreef. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - F.C. Simion-Iasi 4:0

81e minuut.
Targoński geeft de bal voor. Inworp. Creţescu met een snelle inworp. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek geeft een lange en hoge pass. Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - F.C. Simion-Iasi 5:0

84e minuut.
Nowaczyk probeert naar een medespeler te passen. Balaci heeft problemen om de bal te vangen. Schneider legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balaci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Balaci neemt de penalty, wat een uithaal! Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - F.C. Simion-Iasi 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrubium Măcin 32%, F.C. Simion-Iasi 68%.
Arrubium Măcin - F.C. Simion-Iasi 6:0