Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CRISTIAN Rapidul
SEBI Tactiek old
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 50.1
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Cociş is nu in balbezit. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Beşçeken schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Beşçeken is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Iţic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iţic zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cociş maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Szulakowski passt de bal zonder na te denken. Iţic is nu in balbezit. Iţic passt de bal zonder na te denken. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Arghezi geeft de bal voor. Fontora kopt de bal weg. Stolojan heeft problemen om de bal te vangen. Iţic met een sublieme pass. Buil is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Daar is Badea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galinho rent richting de bal. Galinho passt de bal in één keer door. Buil is nu in balbezit. Buil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Ðức Kiên kopt de bal weg. Iţic rent richting de bal. Iţic probeert naar een medespeler te passen. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ðức Kiên verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Kiên probeert naar een medespeler te passen. Cociş is nu in balbezit. Cociş schiet op doel. Cruzado probeert de bal met de borst te controleren. Niţulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Cruzado de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CRISTIAN - Rapidul 0:1

33e minuut.
Iţic raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hoftun komt het veld opgelopen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drăguloiu met de inworp. Daar is Hoftun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoftun geeft de bal voor. Cociş springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CRISTIAN 66%, Rapidul 34%.
FC CRISTIAN - Rapidul 0:1

60e minuut.
Buil onderschept slim de pass. Buil passt de bal met de wreef. Hoftun met een sublieme pass. Cociş rent richting de bal. Cociş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Królik verovert de bal door een tackle van achteren. Królik probeert naar een medespeler te passen. Agazzone rent richting de bal. Cociş verovert de bal door een tackle van achteren. Cociş geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Buil met een sublieme pass. Szulakowski is nu in balbezit. Szulakowski passt de bal met de wreef. Buil is nu in balbezit. Buil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Polakovič geeft een lange en hoge pass. Strohsack speelt de bal door. Klungelig pakt Gombrowicz de bal. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Drăguloiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăguloiu probeert naar een medespeler te passen. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil onderschept slim de pass. Buil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Hoftun passt de bal met de wreef. Gombrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil onderschept slim de pass. Cociş is nu in balbezit. Cociş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CRISTIAN 71%, Rapidul 29%.
FC CRISTIAN - Rapidul 0:1