Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamantul steaua pascani
343 Tactiek bun
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.9 gemiddelde waardering 45.4
goed Schieten goed
matig Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Ercoli passt de bal zonder na te denken. Daar is Lievonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nuschele rent richting de bal. Nuschele haalt uit met een fantastische trap. Sürmeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantul - steaua pascani 0:1

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kakuszi met de inworp. Palomar rent richting de bal. Perdomo onderschept slim de pass. Perdomo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Nuschele onderschept slim de pass. Nuschele passt de bal in één keer door. Lievonen is nu in balbezit. Lievonen haalt uit met een fantastische trap. Sürmeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantul - steaua pascani 0:2

37e minuut.
Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Makogon rent richting de bal. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Makogon is nu in balbezit. Makogon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Piçarra is nu in balbezit. Piçarra speelt de bal door. Lievonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lievonen passt de bal zonder na te denken. Nuschele bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantul 55%, steaua pascani 45%.
Diamantul - steaua pascani 0:2

58e minuut.
Grociak is nu in balbezit. Lievonen onderschept slim de pass. Lievonen speelt de bal door. Nuschele rent richting de bal. Nuschele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Palomar speelt de bal door. Macho geeft een hoge lob. Lievonen rent richting de bal. Lievonen draait met de bal, schiet en ... Sürmeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantul - steaua pascani 0:3

65e minuut.
Lievonen is nu in balbezit. Lievonen geeft een hoge lob. Daar is Chitaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ercoli geeft de bal voor. Sürmeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantul - steaua pascani 0:4

66e minuut.
Troilo is nu in balbezit. Troilo geeft een lange en hoge pass. Króżel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nuschele is nu in balbezit. Nuschele draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantul - steaua pascani 0:5

80e minuut.
Palomar verovert de bal door een tackle van achteren. Palomar geeft een lange en hoge pass. Daar is Baniciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lievonen rent richting de bal. Lievonen haalt uit met een fantastische trap. Sürmeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piçarra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lievonen rent richting de bal. Lievonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantul - steaua pascani 0:6

85e minuut.
Perdomo probeert naar een medespeler te passen. Deleanu is nu in balbezit. Deleanu met een sublieme pass. Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes draait met de bal, schiet en ... Judele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Patsalovich rent richting de bal. Nuschele onderschept slim de pass. Nuschele passt de bal zonder na te denken. Lievonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lievonen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lievonen is nu in balbezit. Króżel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lievonen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ercoli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Sürmeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantul - steaua pascani 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantul 62%, steaua pascani 38%.
Diamantul - steaua pascani 0:7