Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo2007 Arsenal*
aaa Tactiek kiki
59% Balbezit 41%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 33.4
solide Schieten matig
matig Passen zwak
goed Verdedigen matig


8e minuut.
Milowicz geeft de bal voor. Inworp. Pešterac met een snelle inworp. Faganelli rent richting de bal. Faganelli passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Milowicz is nu in balbezit. Pešterac is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Morakis ... Strafschop! Pešterac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prostředník legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Camilo bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - Arsenal* 1:0

18e minuut.
Bayramlı probeert naar een medespeler te passen. Wojciechowski is nu in balbezit. Wojciechowski passt de bal met de wreef. Prostředník bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostředník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Armenta Fernández geeft de bal voor. Kaige is nu in balbezit. Kaige schiet op doel. Colognesi probeert de bal aan de voet te houden. Cholakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo2007 - Arsenal* 1:1

40e minuut.
Minhong geeft de bal voor. Daar is Pešterac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milowicz rent richting de bal. Pešterac onderschept slim de pass. Pešterac geeft een lange en hoge pass. Camilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Morakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Morakis geeft een lange en hoge pass. Ziarreta probeert de bal aan de voet te houden. Guianês bereikt de bal nog maar net als eerste. Guianês geeft een lange en hoge pass. Cholakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milowicz geeft de bal voor. Tolgfors rent richting de bal. Armenta Fernández maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Armenta Fernández naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo2007 51%, Arsenal* 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo2007 - Arsenal* 1:1

47e minuut.
Bayramlı kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Prostředník de bal onder controle te krijgen. Wojciechowski probeert naar een medespeler te passen. Pešterac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešterac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Camilo bokst de bal weg.

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Wojciechowski de bal onder controle te krijgen. Wojciechowski met een sublieme pass. Mojzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostředník verovert de bal door een tackle van achteren. Prostředník haalt uit met een fantastische trap. Camilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Tolgfors met een sublieme pass. Faganelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Milowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Pešterac onderschept slim de pass. Pešterac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Fornal passt de bal zonder na te denken. Kaige bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolgfors begaat een overtreding. Tolgfors krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Minhong geeft een lange en hoge pass. Mojzes kopt de bal weg. Daar is Jülich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prostředník rent richting de bal. Prostředník draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prostředník rent richting de bal. Prostředník schiet op doel. Paal!

67e minuut.
Faganelli met een snelle inworp. Pešterac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešterac passt de bal zonder na te denken. Prostředník heeft problemen om de bal te vangen. Prostředník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - Arsenal* 2:1

69e minuut.
Jülich rent richting de bal. Jülich passt de bal met de wreef. Daar is Mojzes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prostředník bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostředník haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Camilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - Arsenal* 3:1

72e minuut.
Prostředník passt de bal in één keer door. Morakis is nu in balbezit. Pešterac verovert de bal door een tackle van achteren. Pešterac schiet op doel. Camilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kopistecki verovert de bal door een tackle van achteren. Tolgfors is nu in balbezit. Tolgfors speelt de bal door. Pešterac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pešterac schiet op doel. Camilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prostředník is nu in balbezit. Prostředník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - Arsenal* 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo2007 26%, Arsenal* 74%.
Dinamo2007 - Arsenal* 4:1