Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal* Dinamo2007
kiki Tactiek aaa
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 47.4
average Schieten solid
weak Passen average
average Verdedigen good


11e minuut.
Armenta Fernández rent richting de bal. Tolgfors verovert de bal door een tackle van achteren. Tolgfors probeert naar een medespeler te passen. Prostředník bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostředník haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Batazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Batazzi met een sublieme pass. Armenta Fernández probeert de bal met de borst te controleren. Prostředník rent richting de bal. Prostředník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Batazzi is nu in balbezit. Prostředník verovert de bal door een tackle van achteren. Prostředník passt de bal zonder na te denken. Pešterac is nu in balbezit. Pešterac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kaige rent richting de bal. Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornal passt de bal in één keer door. Ziarreta is nu in balbezit. Ziarreta haalt uit met een fantastische trap. Cholakov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal* 59%, Dinamo2007 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal* - Dinamo2007 0:0

51e minuut.
Fornal passt de bal met de wreef. Ziarreta rent richting de bal. Faganelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziarreta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Milowicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cholakov bokst de bal weg. Kaige rent richting de bal. Kaige schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal* - Dinamo2007 1:0

53e minuut.
Kopistecki passt de bal met de wreef. Tolgfors speelt de bal door. Bayramlı rent richting de bal. Tolgfors bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolgfors geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal* 49%, Dinamo2007 51%.
Arsenal* - Dinamo2007 1:0