Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo2007 Rapidul
aaa Tactiek old
50% Balbezit 50%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 49.1
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen goed
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Fontora rent richting de bal. Fontora passt de bal in één keer door. Drăguloiu met een sublieme pass. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - Rapidul 0:1

5e minuut.
Szulakowski is nu in balbezit. Szulakowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Cociş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cociş haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Colognesi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Iţic probeert naar een medespeler te passen. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil speelt de bal door. Cociş is nu in balbezit. Cociş schiet op doel. Cholakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Faganelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drăguloiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drăguloiu komt bij de bal en schiet. Buil maakt een snoekduik en kopt de bal. Cholakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Bayramlı verovert de bal door een tackle van achteren. Bayramlı met een sublieme pass. Cholakov is nu in balbezit. Buil verovert de bal door een tackle van achteren. Buil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - Rapidul 0:2

23e minuut.
Brusone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş onderschept slim de pass. Colognesi rent richting de bal. Cociş verovert de bal door een tackle van achteren. Cociş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Iţic met een sublieme pass. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu passt de bal zonder na te denken. Buil is nu in balbezit. Buil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - Rapidul 0:3

30e minuut.
Minhong geeft de bal voor. Prostředník controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Szulakowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Buil rent richting de bal. Buil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo2007 75%, Rapidul 25%.
Dinamo2007 - Rapidul 0:3

46e minuut.
Tolgfors passt de bal zonder na te denken. Daar is Faganelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăguloiu probeert naar een medespeler te passen. Buil rent richting de bal. Buil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Colognesi is nu in balbezit. Colognesi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ðức Kiên zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iţic geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bayramlı rent richting de bal. Cociş onderschept slim de pass. Cociş passt de bal in één keer door. Buil rent richting de bal. Buil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Fontora geeft de bal voor. Daar is Colognesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buil onderschept slim de pass. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş haalt uit met een fantastische trap. Cholakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - Rapidul 0:4

69e minuut.
Szulakowski geeft een hoge lob. Drăguloiu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Iţic de bal onder controle te krijgen. Buil rent richting de bal. Buil draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - Rapidul 0:5

80e minuut.
Buil rent richting de bal. Bayramlı is nu in balbezit. Buil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buil krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Bayramlı heeft problemen om de bal te vangen. Iţic is nu in balbezit. Iţic passt de bal in één keer door. Cociş is nu in balbezit. Cociş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Iţic probeert naar een medespeler te passen. Szulakowski is nu in balbezit. Bayramlı is nu in balbezit. Szulakowski onderschept slim de pass. Szulakowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Faganelli met een snelle inworp. Pešterac met een sublieme pass. Prostředník is nu in balbezit. Prostředník haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Marcola trapt de bal weg van het doel. Iţic rent richting de bal. Iţic probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cociş de bal. Cociş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Iţic kopt de bal weg. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu passt de bal met de wreef. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil haalt uit met een fantastische trap. Cholakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cociş rent richting de bal. Cociş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - Rapidul 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo2007 77%, Rapidul 23%.
Dinamo2007 - Rapidul 0:6