Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapidul Dinamo2007
old Tactiek aaa
50% Balbezit 50%
25% Spel op eigen helft 75%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.6 gemiddelde waardering 46.3
excellent Schieten adequate
good Passen average
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Drăguloiu passt de bal met de wreef. Buil probeert naar een medespeler te passen. Colognesi rent richting de bal. Cociş onderschept slim de pass. Cociş schiet op doel. Cholakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Mandıralı geeft de bal voor. Inworp. Ðức Kiên met de inworp. Iţic rent richting de bal. Iţic geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski passt de bal in één keer door. Cociş is nu in balbezit. Cociş draait met de bal, schiet en ... Colognesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cholakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Strohsack onderschept slim de pass. Strohsack passt de bal zonder na te denken. Buil speelt de bal door. Szulakowski is nu in balbezit. Szulakowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Iţic met een sublieme pass. Cociş rent richting de bal. Colognesi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Colognesi krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Szulakowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buil de bal. Buil passt de bal in één keer door. Cociş rent richting de bal. Cociş haalt uit met een fantastische trap. Cholakov bokst de bal weg.

14e minuut.
Iţic speelt de bal door. Fontora bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontora passt de bal in één keer door. Cociş is nu in balbezit. Cociş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brusone kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drăguloiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Buil maakt een snoekduik en kopt de bal. Cholakov bokst de bal weg. Brusone met een sublieme pass. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski passt de bal met de wreef. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Brusone geeft een lange en hoge pass. Fontora kopt de bal weg. Szulakowski speelt de bal door. Daar is Buil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Szulakowski met een sublieme pass. Iţic heeft problemen om de bal te vangen. Iţic passt de bal zonder na te denken. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş schiet op doel. Cholakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Marcola trapt de bal weg. Iţic kopt de bal weg. Colognesi heeft problemen om de bal te vangen. Buil rent richting de bal. Buil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Dinamo2007 1:0

37e minuut.
Wojciechowski met een sublieme pass. Kopistecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki passt de bal zonder na te denken. Daar is Cociş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cociş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Drăguloiu verovert de bal door een tackle van achteren. Drăguloiu speelt de bal door. Buil is nu in balbezit. Buil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidul 25%, Dinamo2007 75%.
Rapidul - Dinamo2007 1:0

49e minuut.
Kopistecki speelt de bal door. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wojciechowski. Cociş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iţic wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Cociş rent richting de bal. Buil rent richting de bal. Buil passt de bal in één keer door. Cociş controleert de bal met de borst. Buil is nu in balbezit. Cholakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cholakov met een sublieme pass. Szulakowski met een sublieme pass. Buil met een sublieme pass. Klungelig pakt Cociş de bal. Cociş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Królik verovert de bal door een tackle van achteren. Królik probeert naar een medespeler te passen. Strohsack rent richting de bal. Pešterac onderschept slim de pass. Pešterac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Buil kan de bal niet met de borst controleren. Colognesi is nu in balbezit. Buil verovert de bal door een tackle van achteren. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Dinamo2007 2:0

87e minuut.
Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski passt de bal met de wreef. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş schiet op doel. Cholakov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Dinamo2007 3:0

89e minuut.
Daar is Cociş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cociş haalt uit met een fantastische trap. Daar is Brusone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Brusone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Dinamo2007 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidul 24%, Dinamo2007 76%.
Rapidul - Dinamo2007 4:0