Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamantul F.C. Simion-Iasi
442 Tactiek rup tot
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 48.9
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen solide
solide Verdedigen goed


6e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lobonţ zal de hoekschop nemen. Grociak is nu in balbezit. Pęchecki verovert de bal door een tackle van achteren. Pęchecki met een sublieme pass. Riceputi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantul - F.C. Simion-Iasi 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Pęchecki de bal. Pęchecki geeft een lange en hoge pass. Króżel heeft problemen om de bal te vangen. Benkő bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkő haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Kakuszi probeert de bal aan de voet te houden. Lobonţ is nu in balbezit. Lobonţ speelt de bal door. Riceputi geeft de bal voor. Benkő springt en kopt de bal. Sürmeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Klungelig pakt Grociak de bal. Deleanu is nu in balbezit. Hoàng Giang onderschept slim de pass. Hoàng Giang geeft een lange en hoge pass. Riceputi springt en kopt de bal. Sürmeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Riceputi rent richting de bal. Riceputi draait met de bal, schiet en ... Sürmeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantul - F.C. Simion-Iasi 0:2

20e minuut.
Grociak verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lobonţ zal de hoekschop nemen. Benkő rent richting de bal. Benkő draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kakuszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakuszi geeft een lange en hoge pass. Hoàng Giang heeft problemen om de bal te vangen. Deleanu is nu in balbezit. Deleanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Lobonţ met een sublieme pass. Benkő is nu in balbezit. Makogon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Makogon krijgt een gele kaart. Benkő is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoàng Giang komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Inworp. Coşerea met een snelle inworp. Hoàng Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Giang geeft de bal voor. Riceputi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Benkő bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkő passt de bal met de wreef. Grociak probeert de bal aan de voet te houden. Riceputi is nu in balbezit. Riceputi schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Stanciu rent richting de bal. Stanciu geeft de bal voor. Pęchecki met een sublieme pass. Riceputi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riceputi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantul - F.C. Simion-Iasi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantul 66%, F.C. Simion-Iasi 34%.
Diamantul - F.C. Simion-Iasi 0:3

61e minuut.
Riceputi rent richting de bal. Grociak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Riceputi raakt geblesseerd tijdens het duel. Riceputi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sürmeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantul - F.C. Simion-Iasi 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantul 59%, F.C. Simion-Iasi 41%.
Diamantul - F.C. Simion-Iasi 0:4