Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Simion-Iasi Diamantul
rup tot Tactiek gil22
45% Balbezit 55%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 42.3
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


8e minuut.
Pęchecki probeert naar een medespeler te passen. Lobonţ rent richting de bal. Lobonţ passt de bal met de wreef. Benkő rent richting de bal. Benkő schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Simion-Iasi - Diamantul 1:0

22e minuut.
Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buhl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Târlea geeft een lange en hoge pass. Bękart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Króżel verovert de bal door een tackle van achteren. Króżel geeft de bal voor. Makogon is nu in balbezit. Makogon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Targoński rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lobonţ met een snelle inworp. Targoński is nu in balbezit. Targoński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Targoński met de inworp. Lobonţ is nu in balbezit. Lobonţ haalt uit met een fantastische trap. Benkő maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Wultański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wultański geeft een hoge lob. Riceputi is nu in balbezit. Riceputi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Targoński kopt de bal weg. Benkő rent richting de bal. Ashton verovert de bal door een tackle van achteren. Riceputi is nu in balbezit. Riceputi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Cervantes met een snelle inworp. Targoński rent richting de bal. Târlea onderschept slim de pass. Târlea draait met de bal, schiet en ... Bękart probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Simion-Iasi 48%, Diamantul 52%.
F.C. Simion-Iasi - Diamantul 1:0

48e minuut.
Deleanu probeert naar een medespeler te passen. Furkó geeft een hoge lob. Klungelig pakt Króżel de bal. Riceputi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riceputi haalt uit met een fantastische trap. Nilă bokst de bal weg. Grociak verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Furkó raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Câmpeanu komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hoàng Giang zal de hoekschop nemen. Benkő heeft problemen om de bal te vangen. Lobonţ geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Riceputi de bal. Grociak rent richting de bal. Grociak geeft een hoge lob. Daar is Olaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olaru geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ashton probeert naar een medespeler te passen. Deleanu is nu in balbezit. Deleanu passt de bal in één keer door. Makogon is nu in balbezit. Makogon schiet op doel. Bękart bokst de bal weg.

55e minuut.
Wultański geeft de bal voor. Klungelig pakt Ashton de bal. Riceputi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riceputi schiet op doel. Nilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Simion-Iasi - Diamantul 2:0

63e minuut.
Lobonţ probeert naar een medespeler te passen. Benkő heeft problemen om de bal te vangen. Câmpeanu begaat een overtreding. Câmpeanu krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Kakuszi met een sublieme pass. Olaru onderschept slim de pass. Buhl rent richting de bal. Buhl heeft problemen om de bal te vangen. Buhl geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Wultański met een snelle inworp. Targoński geeft een lange en hoge pass. Hoàng Giang kopt de bal weg. Pęchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęchecki schiet op doel. Nilă bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Simion-Iasi 38%, Diamantul 62%.
F.C. Simion-Iasi - Diamantul 2:0