Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steaua pascani Arrubium Măcin
bun Tactiek 4-3-3
52% Balbezit 48%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 53.5
goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Pazurek is nu in balbezit. Pazurek passt de bal in één keer door. Firică probeert naar een medespeler te passen. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel. Judele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Siewierski geeft een hoge lob. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek speelt de bal door. Firică heeft problemen om de bal te vangen. Firică geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steaua pascani - Arrubium Măcin 0:1

21e minuut.
Balaci verovert de bal door een tackle van achteren. Pazurek met een sublieme pass. Koltai verovert de bal door een tackle van achteren. Firică is nu in balbezit. Firică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Siewierski is nu in balbezit. Firică geeft een lange en hoge pass. Daar is Balaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaci draait met de bal, schiet en ... Marcsek probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Lestár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarro rent richting de bal. Navarro passt de bal zonder na te denken. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek schiet op doel. Judele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua pascani - Arrubium Măcin 0:2

28e minuut.
Daar is Pazurek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazurek probeert naar een medespeler te passen. Firică met een sublieme pass. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steaua pascani - Arrubium Măcin 0:3

31e minuut.
Siewierski rent richting de bal. Siewierski speelt de bal door. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Judele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua pascani - Arrubium Măcin 0:4

43e minuut.
Koltai rent richting de bal. Koltai geeft de bal voor. Ercoli kopt de bal weg. Nuschele rent richting de bal. Nuschele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Marcsek verovert de bal door een tackle van achteren. Marcsek geeft een lange en hoge pass. Lievonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lievonen schiet op doel. Pietka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua pascani - Arrubium Măcin 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua pascani 69%, Arrubium Măcin 31%.
steaua pascani - Arrubium Măcin 1:4

47e minuut.
Creţescu passt de bal in één keer door. Pazurek heeft problemen om de bal te vangen. Pazurek speelt de bal door. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ... Judele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Creţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Creţescu geeft een lange en hoge pass. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel. Judele bokst de bal weg.

51e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Creţescu zal de hoekschop nemen. Judele met een sublieme pass. Lievonen kopt de bal weg. Nuschele is nu in balbezit. Nuschele haalt uit met een fantastische trap. Pietka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Pazurek speelt de bal door. Marcsek rent richting de bal. Balaci onderschept slim de pass. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua pascani - Arrubium Măcin 1:5

59e minuut.
Firică is nu in balbezit. Firică geeft een lange en hoge pass. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nowaczyk komt het veld opgelopen. Miedziński komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ślużyński geeft een lange en hoge pass. Marcsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcsek geeft een lange en hoge pass. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Troilo met een sublieme pass. Otto bereikt de bal nog maar net als eerste. Otto geeft de bal voor. Nuschele bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuschele draait met de bal, schiet en ... Pietka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Kotkov probeert de bal met de borst te controleren. Pazurek probeert naar een medespeler te passen. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Judele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua pascani - Arrubium Măcin 1:6

76e minuut.
Butea onderschept slim de pass. Butea passt de bal in één keer door. Firică met een sublieme pass. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel. Judele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Troilo probeert naar een medespeler te passen. Lievonen is nu in balbezit. Navarro geeft een lange en hoge pass. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua pascani 68%, Arrubium Măcin 32%.
steaua pascani - Arrubium Măcin 1:6