Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CRISTIAN Arsenal*
SEBI Tactiek kiki
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 34.9
zeer goed Schieten matig
matig Passen zwak
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Camilo speelt de bal door. Polakovič kopt de bal weg. Milowicz heeft problemen om de bal te vangen. Valehzadə rent richting de bal. Valehzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Polakovič met de inworp. Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea passt de bal met de wreef. Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Polakovič passt de bal met de wreef. Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea met een sublieme pass. Rondič bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondič haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə draait met de bal, schiet en ... Camilo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CRISTIAN - Arsenal* 1:0

17e minuut.
Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan passt de bal in één keer door. Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Beşçeken passt de bal zonder na te denken. Morakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə onderschept slim de pass. Valehzadə haalt uit met een fantastische trap. Camilo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CRISTIAN - Arsenal* 2:0

28e minuut.
Arghezi speelt de bal door. Rondič is nu in balbezit. Rondič met een sublieme pass. Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC CRISTIAN - Arsenal* 3:0

30e minuut.
Beşçeken geeft een lange en hoge pass. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə haalt uit met een fantastische trap. Batazzi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CRISTIAN - Arsenal* 4:0

32e minuut.
Polakovič heeft problemen om de bal te vangen. Badea probeert naar een medespeler te passen. Batazzi rent richting de bal. Rondič bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondič haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Camilo trapt de bal weg van het doel. Polakovič speelt de bal door. Badea rent richting de bal. Badea passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Inworp. Polakovič met een snelle inworp. Badea met een sublieme pass. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə haalt uit met een fantastische trap. Camilo bokst de bal weg.

39e minuut.
Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə geeft een hoge lob. Stolojan met een sublieme pass. Rondič bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondič draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lucca probeert de bal aan de voet te houden. Stolojan is nu in balbezit. Stolojan passt de bal zonder na te denken. Rondič is nu in balbezit. Rondič draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CRISTIAN 29%, Arsenal* 71%.
FC CRISTIAN - Arsenal* 4:0

51e minuut.
Rondič verovert de bal door een tackle van achteren. Rondič passt de bal met de wreef. Batazzi probeert naar een medespeler te passen. Lucca is nu in balbezit. Stolojan geeft een lange en hoge pass. Camilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rondič springt en kopt de bal. Camilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Rondič bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondič passt de bal zonder na te denken. Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə haalt uit met een fantastische trap. Camilo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CRISTIAN - Arsenal* 5:0

57e minuut.
Polakovič onderschept slim de pass. Beşçeken is nu in balbezit. Beşçeken passt de bal in één keer door. Rondič rent richting de bal. Rondič haalt uit met een fantastische trap. Camilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Valehzadə heeft problemen om de bal te vangen. Polakovič speelt de bal door. Badea is nu in balbezit. Badea draait met de bal, schiet en ... Morakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Camilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Arghezi onderschept slim de pass. Arghezi geeft een lange en hoge pass. Rondič kopt de bal weg. Valehzadə rent richting de bal. Valehzadə draait met de bal, schiet en ... Camilo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mojzes kopt de bal weg. Ziarreta heeft problemen om de bal te vangen. Kaige is nu in balbezit. Ziarreta is nu in balbezit. Ziarreta schiet op doel. Niţulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Beşçeken is nu in balbezit. Beşçeken probeert naar een medespeler te passen. Polakovič probeert naar een medespeler te passen. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ziarreta kopt de bal weg. Stolojan is nu in balbezit. Stolojan passt de bal in één keer door. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Beşçeken rent richting de bal. Beşçeken passt de bal met de wreef. Milowicz is nu in balbezit. Badea verovert de bal door een tackle van achteren. Badea geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Beşçeken speelt de bal door. Stolojan is nu in balbezit. Stolojan met een sublieme pass. Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CRISTIAN 26%, Arsenal* 74%.
FC CRISTIAN - Arsenal* 5:0