Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo2007 F.C. Simion-Iasi
aaa Tactiek rup tot
54% Balbezit 46%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
47.4 gemiddelde waardering 50.8
goed Schieten formidabel
matig Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Bayramlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramlı probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Giang speelt de bal door. Benkő rent richting de bal. Benkő haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - F.C. Simion-Iasi 0:1

4e minuut.
Pęchecki verovert de bal door een tackle van achteren. Pęchecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Riceputi de bal. Riceputi draait met de bal, schiet en ... Cholakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - F.C. Simion-Iasi 0:2

10e minuut.
Benkő probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riceputi rent richting de bal. Riceputi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Colognesi de bal onder controle te krijgen. Cholakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - F.C. Simion-Iasi 0:3

11e minuut.
Wojciechowski passt de bal zonder na te denken. Inworp. Olaru met een snelle inworp. Hoàng Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Giang geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bayramlı geeft een hoge lob. Inworp. Olaru met de inworp. Pęchecki geeft een hoge lob. Riceputi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - F.C. Simion-Iasi 0:4

28e minuut.
Hoàng Giang verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Giang met een sublieme pass. Riceputi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riceputi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Colognesi de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Lobonţ onderschept slim de pass. Lobonţ geeft de bal voor. Colognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riceputi verovert de bal door een tackle van achteren. Riceputi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Pešterac is nu in balbezit. Olaru is nu in balbezit. Pešterac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pešterac krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Benkő is nu in balbezit. Met opzet legt Brusone zijn tegenspeler op de grond. Benkő is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Daar is Brusone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęchecki met een snel genomen vrije trap. Riceputi springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Pęchecki is nu in balbezit. Faganelli begaat een overtreding. Pęchecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Schneider met een snel genomen vrije trap. Benkő krijgt zijn hoofd ertegen. Cholakov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo2007 71%, F.C. Simion-Iasi 29%.
Dinamo2007 - F.C. Simion-Iasi 0:4

46e minuut.
Mandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandıralı geeft een hoge lob. Olaru kopt de bal weg. Benkő bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkő schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adıvar komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Lobonţ probeert de bal aan de voet te houden. Targoński rent richting de bal. Targoński speelt de bal door. Adıvar is nu in balbezit. Adıvar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Faganelli controleert de bal met de borst. Olaru is nu in balbezit. Olaru probeert naar een medespeler te passen. Adıvar rent richting de bal. Lobonţ geeft een lange en hoge pass. Cholakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Bękart neemt vlug de vrije trap. Adıvar kopt de bal weg. Targoński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riceputi rent richting de bal. Riceputi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Wojciechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Targoński met de inworp. Lobonţ is nu in balbezit. Lobonţ geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Riceputi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riceputi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - F.C. Simion-Iasi 0:5

75e minuut.
Faganelli speelt de bal door. Buitenspel voor Pešterac. Goede buitenspelval van de verdediging. Olaru neemt vlug de vrije trap. Riceputi is nu in balbezit. Riceputi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lobonţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobonţ met een sublieme pass. Colognesi rent richting de bal. Adıvar onderschept slim de pass. Adıvar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Bayramlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobonţ verovert de bal door een tackle van achteren. Lobonţ passt de bal met de wreef. Riceputi is nu in balbezit. Riceputi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo2007 59%, F.C. Simion-Iasi 41%.
Dinamo2007 - F.C. Simion-Iasi 0:5