Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapidul Diamantul
old Tactiek 442
50% Balbezit 50%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46 gemiddelde waardering 41
very good Schieten adequate
good Passen average
average Verdedigen good


1e minuut.
Drăguloiu probeert naar een medespeler te passen. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş passt de bal met de wreef. Simoen rent richting de bal. Simoen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Fontora rent richting de bal. Fontora passt de bal in één keer door. Szulakowski speelt de bal door. Cociş is nu in balbezit. Cociş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Inworp. Drăguloiu met een snelle inworp. Iţic speelt de bal door. Cociş rent richting de bal. Cociş draait met de bal, schiet en ... Sürmeli bokst de bal weg.

12e minuut.
Fontora onderschept slim de pass. Szulakowski geeft een lange en hoge pass. Simoen kopt de bal weg. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Diamantul 1:0

16e minuut.
Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski geeft een hoge lob. Grociak kopt de bal weg. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Drăguloiu kopt de bal weg. Szulakowski is nu in balbezit. Szulakowski passt de bal zonder na te denken. Cociş rent richting de bal. Cociş schiet op doel. Sürmeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Iuresean bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuresean geeft een hoge lob. Drăguloiu met een sublieme pass. Simoen is nu in balbezit. Simoen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ashton rent richting de bal. Ashton geeft een lange en hoge pass. Królik kopt de bal weg. Cociş rent richting de bal. Cociş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Simoen de bal onder controle te krijgen. Drăguloiu probeert naar een medespeler te passen. Iţic is nu in balbezit. Iţic draait met de bal, schiet en ... Sürmeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Iţic geeft een hoge lob. Furkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş onderschept slim de pass. Cociş geeft de bal voor. Simoen springt en kopt de bal. Sürmeli bokst de bal weg.

26e minuut.
Galinho met een snelle inworp. Iţic speelt de bal door. Szulakowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Cociş de bal. Cociş haalt uit met een fantastische trap. Sürmeli bokst de bal weg.

32e minuut.
Cervantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Strohsack verovert de bal door een tackle van achteren. Strohsack geeft de bal voor. Cociş is nu in balbezit. Cociş haalt uit met een fantastische trap. Sürmeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ashton geeft een lange en hoge pass. Szulakowski is nu in balbezit. Szulakowski passt de bal met de wreef. Cociş is nu in balbezit. Cociş schiet op doel. Sürmeli bokst de bal weg.

40e minuut.
Chitaru is nu in balbezit. Ðức Kiên begaat een overtreding. Chitaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Furkó zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Perdomo krijgt zijn hoofd ertegen. Marcola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidul 30%, Diamantul 70%.
Rapidul - Diamantul 1:0

47e minuut.
Simoen is nu in balbezit. Grociak verovert de bal door een tackle van achteren. Drăguloiu speelt de bal door. Cociş rent richting de bal. Cociş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Strohsack geeft een lange en hoge pass. Daar is Cociş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iţic is nu in balbezit. Iţic draait met de bal, schiet en ... Sürmeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Diamantul 2:0

56e minuut.
Iţic is nu in balbezit. Iţic probeert naar een medespeler te passen. Drăguloiu probeert naar een medespeler te passen. Simoen is nu in balbezit. Simoen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Ashton is nu in balbezit. Drăguloiu onderschept slim de pass. Drăguloiu probeert naar een medespeler te passen. Simoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kakuszi is nu in balbezit. Kakuszi speelt de bal door. Perdomo is nu in balbezit. Perdomo haalt uit met een fantastische trap. Marcola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Diamantul 2:1

80e minuut.
Ðức Kiên onderschept slim de pass. Ðức Kiên geeft de bal voor. Drăguloiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Diamantul 3:1

86e minuut.
Królik is nu in balbezit. Królik geeft een hoge lob. Simoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Iţic de bal. Iţic geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Grociak geeft een lange en hoge pass. Królik kopt de bal weg. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu geeft een lange en hoge pass. Cociş maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidul 34%, Diamantul 66%.
Rapidul - Diamantul 3:1