Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CRISTIAN steaua pascani
SEBI Tactiek bun
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 46.1
zeer goed Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə passt de bal zonder na te denken. Marcsek onderschept slim de pass. Condrea kan de bal niet met de borst controleren. Condrea haalt uit met een fantastische trap. Paal! Judele bokst de bal weg.

3e minuut.
Troilo speelt de bal door. Baliţiu rent richting de bal. Kieslich is nu in balbezit. Kieslich schiet op doel. Valehzadə probeert de bal aan de voet te houden. Judele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Baliţiu is nu in balbezit. Baliţiu passt de bal in één keer door. Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə draait met de bal, schiet en ... Judele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CRISTIAN - steaua pascani 1:0

18e minuut.
Polakovič met een sublieme pass. Valehzadə heeft problemen om de bal te vangen. Valehzadə met een sublieme pass. Condrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Condrea haalt uit met een fantastische trap. Judele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Kieslich kopt de bal weg. Marcsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Valehzadə haalt uit met een fantastische trap. Judele maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CRISTIAN - steaua pascani 2:0

22e minuut.
Troilo geeft de bal voor. Polakovič kopt de bal weg. Baliţiu heeft problemen om de bal te vangen. Nuschele bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuschele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Valehzadə rent richting de bal. Marcsek begaat een overtreding. Valehzadə is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stolojan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Valehzadə krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Valehzadə passt de bal in één keer door. Condrea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koltai. Condrea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kieslich neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Baliţiu met de inworp. Kieslich geeft een hoge lob. Klungelig pakt Marcsek de bal. Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Botelho Pinto kopt de bal weg. Ercoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercoli passt de bal zonder na te denken. Nuschele is nu in balbezit. Nuschele geeft een hoge lob. Niţulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CRISTIAN 39%, steaua pascani 61%.
FC CRISTIAN - steaua pascani 2:0

52e minuut.
Baliţiu passt de bal zonder na te denken. Marcsek verovert de bal door een tackle van achteren. Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə schiet op doel. Judele probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CRISTIAN - steaua pascani 3:0

57e minuut.
Ercoli kopt de bal weg. Nuschele bereikt de bal nog maar net als eerste. Macho probeert naar een medespeler te passen. Lievonen rent richting de bal. Lievonen schiet op doel. Niţulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lievonen stond buitenspel. Niţulescu neemt vlug de vrije trap. Condrea kopt de bal weg. Valehzadə rent richting de bal. Valehzadə schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Badea heeft problemen om de bal te vangen. Badea geeft een hoge lob. Kieslich kopt de bal weg. Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Baliţiu heeft problemen om de bal te vangen. Baliţiu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Valehzadə de bal. Condrea is nu in balbezit. Condrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CRISTIAN - steaua pascani 4:0

71e minuut.
Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə geeft een lange en hoge pass. Koltai rent richting de bal. Condrea onderschept slim de pass. Condrea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC CRISTIAN - steaua pascani 5:0

76e minuut.
Kieslich kopt de bal weg. Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Valehzadə de bal. Valehzadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Macho probeert naar een medespeler te passen. Ercoli rent richting de bal. Ercoli probeert naar een medespeler te passen. Nuschele rent richting de bal. Nuschele draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Gombrowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lestár bereikt de bal nog maar net als eerste. Lestár geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Lestár probeert naar een medespeler te passen. Otto bereikt de bal nog maar net als eerste. Otto met een sublieme pass. Nuschele heeft problemen om de bal te vangen. Nuschele schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Botelho Pinto kopt de bal weg. Agazzone rent richting de bal. Nuschele onderschept slim de pass. Ercoli rent richting de bal. Ercoli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Lestár kopt de bal weg. Ercoli is nu in balbezit. Ercoli speelt de bal door. Nuschele rent richting de bal. Nuschele geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CRISTIAN 55%, steaua pascani 45%.
FC CRISTIAN - steaua pascani 5:0