Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steaua pascani FC CRISTIAN
bun Tactiek SEBI
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 50.8
good Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen solid


5e minuut.
Rondič heeft problemen om de bal te vangen. Koltai rent richting de bal. Stolojan geeft de bal voor. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə draait met de bal, schiet en ... Judele bokst de bal weg.

7e minuut.
Arghezi onderschept slim de pass. Otto bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Otto zal de hoekschop nemen. Lievonen krijgt zijn hoofd ertegen. Niţulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gombrowicz kopt de bal weg. Stolojan probeert de bal aan de voet te houden. Nuschele is nu in balbezit. Nuschele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua pascani - FC CRISTIAN 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Badea de bal. Badea passt de bal met de wreef. Koltai bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə onderschept slim de pass. Valehzadə haalt uit met een fantastische trap. Judele bokst de bal weg.

15e minuut.
Polakovič met een snelle inworp. Beşçeken kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macho. Macho krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Lestár met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Macho de bal onder controle te krijgen. Polakovič speelt de bal door. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Nuschele is nu in balbezit. Nuschele passt de bal in één keer door. Lievonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lievonen haalt uit met een fantastische trap. Niţulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua pascani - FC CRISTIAN 2:0

27e minuut.
Polakovič rent richting de bal. Polakovič passt de bal in één keer door. Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steaua pascani - FC CRISTIAN 2:1

37e minuut.
Otto is nu in balbezit. Beşçeken onderschept slim de pass. Inworp. Otto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lestár geeft een lange en hoge pass. Niţulescu bokst de bal weg.

39e minuut.
Daar is Badea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macho bereikt de bal nog maar net als eerste. Macho geeft een lange en hoge pass. Nuschele krijgt zijn hoofd ertegen. Niţulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua pascani - FC CRISTIAN 3:1

39e minuut.
Rondič met een sublieme pass. Valehzadə rent richting de bal. Rondič bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə rent richting de bal. Valehzadə draait met de bal, schiet en ... Judele bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua pascani 49%, FC CRISTIAN 51%.
steaua pascani - FC CRISTIAN 3:1

46e minuut.
Rondič passt de bal met de wreef. Gombrowicz is nu in balbezit. Nuschele verovert de bal door een tackle van achteren. Lievonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lievonen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is Nuschele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beşçeken verovert de bal door een tackle van achteren. Beşçeken geeft een hoge lob. Rondič bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondič haalt uit met een fantastische trap. Judele bokst de bal weg. Valehzadə rent richting de bal. Valehzadə haalt uit met een fantastische trap. Judele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua pascani - FC CRISTIAN 3:2

72e minuut.
Otto is nu in balbezit. Otto probeert naar een medespeler te passen. Lievonen rent richting de bal. Macho met een sublieme pass. Nuschele geeft de bal voor. Niţulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Gombrowicz de bal onder controle te krijgen. Macho is nu in balbezit. Macho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua pascani - FC CRISTIAN 4:2

85e minuut.
Marcsek met een sublieme pass. Macho is nu in balbezit. Macho passt de bal met de wreef. Lievonen is nu in balbezit. Lievonen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Otto geeft een lange en hoge pass. Gombrowicz kopt de bal weg. Macho probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lievonen de bal. Lievonen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua pascani 47%, FC CRISTIAN 53%.
steaua pascani - FC CRISTIAN 4:2