Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 17:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.54 [del]
  • Stadion: Arrubium
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15430
Arrubium Măcin Arsenal*
4-3-3 Tactiek kiki
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.3 gemiddelde waardering 33.7
formidable Schieten weak
solid Passen weak
solid Verdedigen average


2e minuut.
Creţescu passt de bal in één keer door. Milowicz heeft problemen om de bal te vangen. Siewierski met een sublieme pass. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Camilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Firică met een sublieme pass. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro geeft een lange en hoge pass. Balaci springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Arsenal* 1:0

7e minuut.
Fornal onderschept slim de pass. Fornal passt de bal zonder na te denken. Pazurek probeert naar een medespeler te passen. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Balaci is nu in balbezit. Firică is nu in balbezit. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică rent richting de bal. Firică schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pazurek is nu in balbezit. Pazurek speelt de bal door. Daar is Balaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaci schiet op doel. Camilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Arsenal* 2:0

12e minuut.
Pazurek speelt de bal door. Klungelig pakt Navarro de bal. Navarro met een sublieme pass. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel. Camilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pazurek neemt de hoekschop. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Arsenal* 3:0

16e minuut.
Fornal bereikt de bal nog maar net als eerste. Fornal geeft een lange en hoge pass. Siewierski heeft problemen om de bal te vangen. Kaige bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaige haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pazurek onderschept slim de pass. Pazurek geeft een lange en hoge pass. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel. Camilo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Arsenal* 4:0

30e minuut.
Siewierski met de inworp. Klungelig pakt Navarro de bal. Navarro geeft een hoge lob. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel. Camilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ... Camilo bokst de bal weg.

34e minuut.
Ziarreta heeft problemen om de bal te vangen. Butea verovert de bal door een tackle van achteren. Creţescu probeert naar een medespeler te passen. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Arsenal* 5:0

40e minuut.
Creţescu geeft een hoge lob. Pazurek controleert de bal met de borst. Batazzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batazzi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrubium Măcin 22%, Arsenal* 78%.
Arrubium Măcin - Arsenal* 5:0

48e minuut.
Gyselinck passt de bal zonder na te denken. Pazurek heeft problemen om de bal te vangen. Pazurek passt de bal in één keer door. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Săndiţă rent richting de bal. Siewierski geeft een lange en hoge pass. Pazurek kopt de bal weg. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Butea verovert de bal door een tackle van achteren. Butea geeft een lange en hoge pass. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Camilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Arsenal* 6:0

58e minuut.
Siewierski met de inworp. Navarro rent richting de bal. Navarro geeft een hoge lob. Firică springt en kopt de bal. Camilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Arsenal* 7:0

61e minuut.
Creţescu passt de bal in één keer door. Siewierski rent richting de bal. Siewierski met een sublieme pass. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... Camilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Navarro probeert naar een medespeler te passen. Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică passt de bal zonder na te denken. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pazurek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Armenta Fernández kopt de bal weg. Siewierski is nu in balbezit. Siewierski passt de bal zonder na te denken. Navarro is nu in balbezit. Navarro geeft een hoge lob. Camilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Arsenal* 8:0

79e minuut.
Siewierski kopt de bal weg. Firică rent richting de bal. Firică met een sublieme pass. Balaci controleert de bal met de borst. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Siewierski is nu in balbezit. Firică rent richting de bal. Firică passt de bal in één keer door. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Navarro met een sublieme pass. Daar is Firică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel. Camilo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Arsenal* 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrubium Măcin 20%, Arsenal* 80%.
Arrubium Măcin - Arsenal* 9:0