Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal* Arrubium Măcin
kiki Tactiek 4-3-3
46% Balbezit 54%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 49.6
matig Schieten uitstekend
zwak Passen solide
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Daar is Firică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel. Morakis probeert de bal aan de voet te houden. Camilo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Miedziński passt de bal in één keer door. Siewierski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Balaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaci schiet op doel. Morakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Camilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Balaci geeft een hoge lob. Firică geeft de bal voor. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Camilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal* - Arrubium Măcin 0:1

8e minuut.
Butea geeft een lange en hoge pass. Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică passt de bal met de wreef. Balaci heeft problemen om de bal te vangen. Balaci haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miedziński is nu in balbezit. Miedziński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Siewierski geeft een lange en hoge pass. Miedziński rent richting de bal. Miedziński passt de bal in één keer door. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Miedziński is nu in balbezit. Miedziński passt de bal zonder na te denken. Firică is nu in balbezit. Firică geeft een lange en hoge pass. Balaci springt en kopt de bal. Camilo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Firică neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Camilo trapt de bal weg van het doel. Săndiţă rent richting de bal. Săndiţă geeft de bal voor. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Camilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Firică rent richting de bal. Firică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal* - Arrubium Măcin 0:2

17e minuut.
Batazzi speelt de bal door. Ziarreta rent richting de bal. Ziarreta passt de bal in één keer door. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal* - Arrubium Măcin 0:3

19e minuut.
Guianês rent richting de bal. Butea onderschept slim de pass. Butea met een sublieme pass. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miedziński speelt de bal door. Navarro geeft een hoge lob. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal* - Arrubium Măcin 0:4

21e minuut.
Milowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică onderschept slim de pass. Firică met een sublieme pass. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal* - Arrubium Măcin 0:5

30e minuut.
Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ... Morakis probeert de bal aan de voet te houden. Firică is nu in balbezit. Firică draait met de bal, schiet en ... Camilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Firică speelt de bal door. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro geeft de bal voor. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ślużyński speelt de bal door. Balaci rent richting de bal. Balaci passt de bal zonder na te denken. Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ziarreta met een sublieme pass. Guianês is nu in balbezit. Butea tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guianês moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Guianês kan niet meer verder spelen. Mojzes komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Siewierski rent richting de bal. Siewierski geeft een lange en hoge pass. Firică probeert naar een medespeler te passen. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Camilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Firică rent richting de bal. Camilo probeert naar een medespeler te passen. Siewierski geeft de bal voor. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Siewierski passt de bal met de wreef. Firică is nu in balbezit. Firică passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Balaci de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ... Camilo bokst de bal weg.

45e minuut.
Inworp. Navarro met een snelle inworp. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel. Camilo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal* - Arrubium Măcin 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal* 80%, Arrubium Măcin 20%.
Arsenal* - Arrubium Măcin 0:6

47e minuut.
Inworp. Nowaczyk komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Săndiţă onderschept slim de pass. Săndiţă passt de bal met de wreef. Firică rent richting de bal. Firică geeft een lange en hoge pass. Balaci springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Nowaczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Nowaczyk speelt de bal door. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal* - Arrubium Măcin 0:7

62e minuut.
Siewierski passt de bal in één keer door. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci passt de bal in één keer door. Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică schiet op doel. Camilo bokst de bal weg.

65e minuut.
Firică speelt de bal door. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Balaci heeft problemen om de bal te vangen. Balaci schiet op doel. Na een snelle pass probeert Morakis de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Ślużyński geeft de bal voor. Balaci rent richting de bal. Balaci passt de bal met de wreef. Nowaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowaczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Camilo met een harde bal richting middenveld. Firică kopt de bal weg. Navarro rent richting de bal. Navarro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Nowaczyk geeft een hoge lob. Siewierski rent richting de bal. Siewierski probeert naar een medespeler te passen. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Camilo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal* - Arrubium Măcin 0:8

79e minuut.
Morakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci onderschept slim de pass. Balaci met een sublieme pass. Nowaczyk rent richting de bal. Nowaczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Navarro speelt de bal door. Nowaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowaczyk passt de bal met de wreef. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Morakis de bal. Firică rent richting de bal. Firică probeert naar een medespeler te passen. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Firică geeft een lange en hoge pass. Batazzi kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Creţescu de bal onder controle te krijgen. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal* 89%, Arrubium Măcin 11%.
Arsenal* - Arrubium Măcin 0:8