Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo2007 Arrubium Măcin
aaa Tactiek 4-3-3
52% Balbezit 48%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 53.2
redelijk Schieten formidabel
matig Passen solide
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Creţescu passt de bal met de wreef. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brusone krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Navarro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Creţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Creţescu speelt de bal door. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - Arrubium Măcin 0:1

9e minuut.
Ślużyński met de inworp. Navarro rent richting de bal. Navarro met een sublieme pass. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Navarro rent richting de bal. Navarro passt de bal met de wreef. Siewierski speelt de bal door. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel. Cholakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Kopistecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki geeft een lange en hoge pass. Wojciechowski kopt de bal weg. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Ślużyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Faganelli de bal. Pazurek rent richting de bal. Pazurek geeft een hoge lob. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Brusone geeft een hoge lob. Săndiţă kopt de bal weg. Daar is Bayramlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firică rent richting de bal. Firică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Balaci passt de bal met de wreef. Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică geeft een hoge lob. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Navarro speelt de bal door. Balaci is nu in balbezit. Colognesi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balaci raakt geblesseerd tijdens het duel. Balaci neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - Arrubium Măcin 0:2

29e minuut.
Klungelig pakt Tolgfors de bal. Navarro rent richting de bal. Navarro geeft de bal voor. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - Arrubium Măcin 0:3

32e minuut.
Bayramlı is nu in balbezit. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bayramlı. Bayramlı krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Pešterac rent richting de bal. Ślużyński verovert de bal door een tackle van achteren. Creţescu met een sublieme pass. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Cholakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Navarro passt de bal zonder na te denken. Colognesi rent richting de bal. Balaci verovert de bal door een tackle van achteren. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Cholakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - Arrubium Măcin 0:4

40e minuut.
Pazurek rent richting de bal. Faganelli onderschept slim de pass. Faganelli probeert naar een medespeler te passen. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo2007 77%, Arrubium Măcin 23%.
Dinamo2007 - Arrubium Măcin 0:4

49e minuut.
Navarro met een sublieme pass. Colognesi rent richting de bal. Balaci verovert de bal door een tackle van achteren. Balaci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - Arrubium Măcin 0:5

51e minuut.
Prostředník is nu in balbezit. Butea is nu in balbezit. Butea geeft de bal voor. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - Arrubium Măcin 0:6

54e minuut.
Ślużyński geeft de bal voor. Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică probeert naar een medespeler te passen. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Cholakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Ślużyński passt de bal zonder na te denken. Gyselinck speelt de bal door. Firică rent richting de bal. Firică geeft een lange en hoge pass. Balaci krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miedziński komt het veld opgelopen. Nowaczyk komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Butea bereikt de bal nog maar net als eerste. Butea passt de bal zonder na te denken. Siewierski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Balaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaci schiet op doel. Paal! Minhong heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Siewierski zal de hoekschop nemen. Miedziński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - Arrubium Măcin 0:7

64e minuut.
Colognesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Miedziński onderschept slim de pass. Miedziński met een sublieme pass. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Miedziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miedziński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Balaci de bal. Balaci schiet op doel. Cholakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - Arrubium Măcin 0:8

75e minuut.
Nowaczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowaczyk passt de bal zonder na te denken. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel. Cholakov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - Arrubium Măcin 0:9

87e minuut.
Nowaczyk heeft problemen om de bal te vangen. Nowaczyk speelt de bal door. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... Cholakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - Arrubium Măcin 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo2007 70%, Arrubium Măcin 30%.
Dinamo2007 - Arrubium Măcin 0:10