Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CRISTIAN Diamantul
SEBI Tactiek 343
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 45.3
solide Schieten goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Grociak is nu in balbezit. Grociak speelt de bal door. Króżel speelt de bal door. Cervantes is nu in balbezit. Cervantes geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gombrowicz geeft een hoge lob. Króżel kopt de bal weg. Perdomo is nu in balbezit. Klungelig pakt Perdomo de bal. Perdomo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Polakovič geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ashton de bal. Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə passt de bal zonder na te denken. Rondič rent richting de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Grociak verovert de bal door een tackle van achteren. Polakovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Polakovič passt de bal in één keer door. Valehzadə rent richting de bal. Valehzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CRISTIAN - Diamantul 1:0

40e minuut.
Grociak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakuszi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakuszi probeert naar een medespeler te passen. Deleanu is nu in balbezit. Deleanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Stolojan geeft een hoge lob. Furkó geeft de bal voor. Perdomo kopt de bal weg. Klungelig pakt Makogon de bal. Makogon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gombrowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makogon rent richting de bal. Makogon draait met de bal, schiet en ... Niţulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CRISTIAN 48%, Diamantul 52%.
FC CRISTIAN - Diamantul 1:0

49e minuut.
Kakuszi is nu in balbezit. Badea verovert de bal door een tackle van achteren. Badea probeert naar een medespeler te passen. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə draait met de bal, schiet en ... Nilă bokst de bal weg. Klungelig pakt Ashton de bal. Valehzadə rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CRISTIAN - Diamantul 2:0

52e minuut.
Perdomo heeft problemen om de bal te vangen. Beşçeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakuszi onderschept slim de pass. Perdomo is nu in balbezit. Perdomo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Makogon probeert de bal aan de voet te houden. Perdomo rent richting de bal. Beşçeken legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Beşçeken krijgt een gele kaart. Perdomo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Perdomo kan niet meer verder spelen. Encuţescu komt het veld opgelopen. Kakuszi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Badea controleert de bal met de borst. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič probeert naar een medespeler te passen. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Badea geeft een hoge lob. Grociak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ashton de bal. Valehzadə rent richting de bal. Valehzadə haalt uit met een fantastische trap. Nilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Stolojan met de inworp. Beşçeken heeft problemen om de bal te vangen. Beşçeken geeft de bal voor. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Beşçeken probeert naar een medespeler te passen. Grociak rent richting de bal. Rondič onderschept slim de pass. Badea is nu in balbezit. Badea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Furkó onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stolojan neemt de hoekschop. Valehzadə rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC CRISTIAN - Diamantul 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CRISTIAN 53%, Diamantul 47%.
FC CRISTIAN - Diamantul 3:0