Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapidul steaua pascani
old Tactiek bun
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 47.4
zeer goed Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


9e minuut.
Judele probeert naar een medespeler te passen. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic passt de bal zonder na te denken. Buil rent richting de bal. Buil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - steaua pascani 1:0

13e minuut.
Ðức Kiên zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iţic met een sublieme pass. Buil heeft problemen om de bal te vangen. Buil schiet op doel. Judele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - steaua pascani 2:0

16e minuut.
Koltai verovert de bal door een tackle van achteren. Iţic verovert de bal door een tackle van achteren. Iţic speelt de bal door. Cociş rent richting de bal. Cociş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş passt de bal in één keer door. Iţic probeert naar een medespeler te passen. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Fontora kopt de bal weg. Iţic rent richting de bal. Iţic met een sublieme pass. Cociş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cociş haalt uit met een fantastische trap. Judele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Królik bereikt de bal nog maar net als eerste. Macho onderschept slim de pass. Macho passt de bal in één keer door. Nuschele is nu in balbezit. Nuschele schiet op doel. Marcola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Galinho kopt de bal weg. Ercoli is nu in balbezit. Galinho rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ercoli zal de hoekschop nemen. De bal raakt de paal. Marcola bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidul 48%, steaua pascani 52%.
Rapidul - steaua pascani 2:0

49e minuut.
Otto geeft een hoge lob. Cociş is nu in balbezit. Cociş passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Buil de bal. Buil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Macho kopt de bal weg. Galinho probeert naar een medespeler te passen. Drăguloiu probeert de bal met de borst te controleren. Drăguloiu passt de bal met de wreef. Szulakowski probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu passt de bal met de wreef. Buil bereikt de bal nog maar net als eerste. Buil haalt uit met een fantastische trap. Marcsek probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Drăguloiu neemt de hoekschop. Cociş heeft problemen om de bal te vangen. Buil is nu in balbezit. Buil haalt uit met een fantastische trap. Judele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Macho met een sublieme pass. Ercoli is nu in balbezit. Galinho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ercoli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nuschele kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Królik speelt de bal door. Buil rent richting de bal. Buil passt de bal in één keer door. Cociş rent richting de bal. Cociş draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Ðức Kiên passt de bal in één keer door. Troilo probeert naar een medespeler te passen. Nuschele is nu in balbezit. Nuschele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Marcola met een harde bal richting middenveld. Szulakowski speelt de bal door. Daar is Buil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - steaua pascani 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidul 29%, steaua pascani 71%.
Rapidul - steaua pascani 3:0