Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Simion-Iasi Arsenal*
rup tot Tactiek kiki
52% Balbezit 48%
25% Spel op eigen helft 75%
32 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 34.5
formidabel Schieten matig
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen redelijk


5e minuut.
Mojzes rent richting de bal. Coşerea verovert de bal door een tackle van achteren. Coşerea passt de bal met de wreef. Riceputi rent richting de bal. Riceputi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Coşerea met een sublieme pass. Hoàng Giang probeert naar een medespeler te passen. Pęchecki probeert naar een medespeler te passen. Riceputi rent richting de bal. Riceputi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Simion-Iasi - Arsenal* 1:0

10e minuut.
Hoàng Giang probeert naar een medespeler te passen. Benkő rent richting de bal. Benkő passt de bal zonder na te denken. Riceputi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riceputi haalt uit met een fantastische trap. Camilo bokst de bal weg.

15e minuut.
Daar is Guianês, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea passt de bal in één keer door. Benkő is nu in balbezit. Benkő schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Coşerea kopt de bal weg. Lobonţ rent richting de bal. Lobonţ geeft een lange en hoge pass. Riceputi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riceputi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Olaru kopt de bal weg. Klungelig pakt Jülich de bal. Hoàng Giang met een sublieme pass. Klungelig pakt Riceputi de bal. Riceputi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Benkő bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkő draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Simion-Iasi - Arsenal* 2:0

21e minuut.
Wultański verovert de bal door een tackle van achteren. Lobonţ rent richting de bal. Lobonţ passt de bal zonder na te denken. Riceputi rent richting de bal. Riceputi haalt uit met een fantastische trap. Camilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Benkő rent richting de bal. Benkő schiet op doel. Camilo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Simion-Iasi - Arsenal* 3:0

23e minuut.
Mojzes is nu in balbezit. Benkő verovert de bal door een tackle van achteren. Benkő passt de bal in één keer door. Riceputi rent richting de bal. Riceputi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Simion-Iasi - Arsenal* 4:0

29e minuut.
Pęchecki is nu in balbezit. Ziarreta verovert de bal door een tackle van achteren. Fornal rent richting de bal. Kaige is nu in balbezit. Kaige schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Coşerea rent richting de bal. Lobonţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobonţ geeft de bal voor. Benkő rent richting de bal. Benkő schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Riceputi is nu in balbezit. Benkő is nu in balbezit. Morakis maakt een afschuwelijke overtreding. Morakis krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Pęchecki verovert de bal door een tackle van achteren. Pęchecki passt de bal met de wreef. Lobonţ speelt de bal door. Riceputi rent richting de bal. Riceputi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Coşerea is nu in balbezit. Coşerea probeert naar een medespeler te passen. Benkő rent richting de bal. Benkő haalt uit met een fantastische trap. Camilo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Simion-Iasi - Arsenal* 5:0

44e minuut.
Coşerea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lobonţ is nu in balbezit. Lobonţ geeft een hoge lob. Benkő bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkő schiet op doel. Camilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Hoàng Giang kopt de bal weg. Coşerea rent richting de bal. Coşerea passt de bal zonder na te denken. Riceputi is nu in balbezit. Riceputi draait met de bal, schiet en ... Camilo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Simion-Iasi 20%, Arsenal* 80%.
F.C. Simion-Iasi - Arsenal* 5:0

49e minuut.
Guianês geeft een hoge lob. Lucca speelt de bal door. Daar is Fornal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaige is nu in balbezit. Kaige draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Mojzes de bal. Batazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkő onderschept slim de pass. Benkő haalt uit met een fantastische trap. Camilo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Simion-Iasi - Arsenal* 6:0

54e minuut.
Mojzes is nu in balbezit. Mojzes geeft een hoge lob. Purwono rent richting de bal. Kaige onderschept slim de pass. Kaige schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pęchecki is nu in balbezit. Pęchecki speelt de bal door. Coşerea met een sublieme pass. Riceputi is nu in balbezit. Riceputi schiet op doel. Camilo bokst de bal weg.

60e minuut.
Coşerea kopt de bal weg. Riceputi rent richting de bal. Riceputi passt de bal met de wreef. Benkő bereikt de bal nog maar net als eerste. Benkő schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Batazzi geeft de bal voor. Coşerea rent richting de bal. Coşerea passt de bal zonder na te denken. Riceputi is nu in balbezit. Riceputi schiet op doel. Camilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Olaru geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lucca met een snelle inworp. Fornal is nu in balbezit. Fornal draait met de bal, schiet en ... Bękart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Guianês speelt de bal door. Ziarreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea maakt een afschuwelijke overtreding. Coşerea is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Simion-Iasi 29%, Arsenal* 71%.
F.C. Simion-Iasi - Arsenal* 6:0