Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC CRISTIAN Dinamo2007
SEBI Tactiek aaa
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.4 gemiddelde waardering 46.8
solide Schieten goed
redelijk Passen matig
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Tolgfors passt de bal met de wreef. Prostředník rent richting de bal. Prostředník probeert naar een medespeler te passen. Pešterac rent richting de bal. Pešterac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Beşçeken rent richting de bal. Beşçeken passt de bal in één keer door. Colognesi rent richting de bal. Valehzadə onderschept slim de pass. Valehzadə schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Arghezi probeert naar een medespeler te passen. Polakovič heeft problemen om de bal te vangen. Polakovič geeft de bal voor. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə draait met de bal, schiet en ... Cholakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Beşçeken kopt de bal weg. Daar is Badea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badea probeert naar een medespeler te passen. Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CRISTIAN 54%, Dinamo2007 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC CRISTIAN - Dinamo2007 0:0

66e minuut.
Baliţiu heeft problemen om de bal te vangen. Baliţiu met een sublieme pass. Stolojan probeert naar een medespeler te passen. Valehzadə rent richting de bal. Valehzadə haalt uit met een fantastische trap. Cholakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Valehzadə kopt de bal weg. Beşçeken bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusone onderschept slim de pass. Valehzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Baliţiu rent richting de bal. Baliţiu passt de bal met de wreef. Stolojan speelt de bal door. Klungelig pakt Valehzadə de bal. Valehzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC CRISTIAN 29%, Dinamo2007 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC CRISTIAN - Dinamo2007 0:0