Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo2007 FC CRISTIAN
aaa Tactiek SEBI
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 49.5
goed Schieten solide
matig Passen redelijk
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Colognesi probeert naar een medespeler te passen. Bayramlı is nu in balbezit. Bayramlı geeft de bal voor. Prostředník bereikt de bal nog maar net als eerste. Prostředník schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Badea verovert de bal door een tackle van achteren. Badea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Minhong de bal. Valehzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Valehzadə draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Badea met een sublieme pass. Valehzadə rent richting de bal. Tolgfors legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valehzadə is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valehzadə legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Polakovič probeert de bal met de borst te controleren. Prostředník is nu in balbezit. Polakovič tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Polakovič krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Gombrowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojciechowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prostředník is nu in balbezit. Prostředník draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Valehzadə kopt de bal weg. Kopistecki is nu in balbezit. Rondič onderschept slim de pass. Rondič kan de bal niet met de borst controleren. Rondič schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - FC CRISTIAN 0:1

20e minuut.
Brusone is nu in balbezit. Brusone geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stolojan zal de hoekschop nemen. Rondič kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Colognesi probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - FC CRISTIAN 0:2

33e minuut.
Colognesi onderschept slim de pass. Badea verovert de bal door een tackle van achteren. Badea passt de bal in één keer door. Valehzadə heeft problemen om de bal te vangen. Valehzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Badea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Polakovič rent richting de bal. Polakovič passt de bal zonder na te denken. Rondič is nu in balbezit. Rondič haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo2007 60%, FC CRISTIAN 40%.
Dinamo2007 - FC CRISTIAN 0:2

47e minuut.
Cruzado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzado met een sublieme pass. Stolojan is nu in balbezit. Stolojan geeft de bal voor. Valehzadə maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Rondič de bal onder controle te krijgen. Tolgfors bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolgfors passt de bal in één keer door. Polakovič rent richting de bal. Polakovič draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo2007 - FC CRISTIAN 0:3

66e minuut.
Stolojan is nu in balbezit. Stolojan geeft een hoge lob. Valehzadə is nu in balbezit. Valehzadə draait met de bal, schiet en ... Cholakov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

74e minuut.
Arghezi is nu in balbezit. Polakovič is nu in balbezit. Polakovič geeft de bal voor. Valehzadə rent richting de bal. Valehzadə schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo2007 57%, FC CRISTIAN 43%.
Dinamo2007 - FC CRISTIAN 0:3