Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 17:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.54 [del]
  • Stadion: Arrubium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 19025
Arrubium Măcin Diamantul
4-3-3 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
21% Spel op eigen helft 79%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.7 gemiddelde waardering 42.9
formidable Schieten good
solid Passen average
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Makogon. Balaci raakt geblesseerd tijdens het duel. Firică zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Balaci krijgt zijn hoofd ertegen. Sürmeli bokst de bal weg.

2e minuut.
Navarro probeert naar een medespeler te passen. Firică rent richting de bal. Firică speelt de bal door. Daar is Balaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaci draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

11e minuut.
Cervantes is nu in balbezit. Gyselinck onderschept slim de pass. Gyselinck geeft een lange en hoge pass. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Sürmeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Diamantul 1:0

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Balaci de bal onder controle te krijgen. Pazurek is nu in balbezit. Pazurek speelt de bal door. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Furkó geeft een lange en hoge pass. Creţescu kopt de bal weg. Firică met een sublieme pass. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Diamantul 2:0

22e minuut.
Ślużyński geeft een hoge lob. Firică rent richting de bal. Firică probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Balaci de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ... Sürmeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Gyselinck met een sublieme pass. Creţescu rent richting de bal. Deleanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deleanu krijgt een gele kaart. Creţescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gyselinck zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Balaci de bal. Balaci schiet op doel. Sürmeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grociak kopt de bal weg. Deleanu kan de bal niet met de borst controleren. Siewierski rent richting de bal. Firică rent richting de bal. Firică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Balaci kopt de bal weg. Pazurek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Makogon speelt de bal door. Daar is Pazurek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazurek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Diamantul 3:0

33e minuut.
Furkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică onderschept slim de pass. Firică geeft een lange en hoge pass. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Butea onderschept slim de pass. Butea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Króżel de bal. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Diamantul 4:0

38e minuut.
Inworp. Ślużyński met een snelle inworp. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Creţescu kopt de bal weg. Daar is Pazurek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazurek passt de bal zonder na te denken. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deleanu. Navarro raakt geblesseerd tijdens het duel. Firică met een snel genomen vrije trap. Balaci krijgt zijn hoofd ertegen. Sürmeli bokst de bal weg.

42e minuut.
Ashton geeft de bal voor. Siewierski probeert naar een medespeler te passen. Balaci is nu in balbezit. Balaci passt de bal met de wreef. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Navarro rent richting de bal. Navarro geeft de bal voor. Grociak heeft problemen om de bal te vangen. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Sürmeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Diamantul 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrubium Măcin 13%, Diamantul 87%.
Arrubium Măcin - Diamantul 5:0

67e minuut.
Creţescu met de inworp. Navarro is nu in balbezit. Navarro geeft een lange en hoge pass. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Gyselinck is nu in balbezit. Gyselinck geeft een hoge lob. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel. Sürmeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arrubium Măcin - Diamantul 6:0

82e minuut.
Balaci passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pazurek de bal. Balaci rent richting de bal. Pazurek rent richting de bal. Pazurek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arrubium Măcin 30%, Diamantul 70%.
Arrubium Măcin - Diamantul 6:0