Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamantul Arrubium Măcin
442 Tactiek 4-3-3
50% Balbezit 50%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 54.1
good Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen solid


13e minuut.
Creţescu onderschept slim de pass. Creţescu passt de bal in één keer door. Firică speelt de bal door. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel. Sürmeli bokst de bal weg.

19e minuut.
Pazurek probeert naar een medespeler te passen. Balaci is nu in balbezit. Firică is nu in balbezit. Firică schiet op doel. Sürmeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantul - Arrubium Măcin 0:1

24e minuut.
Siewierski probeert naar een medespeler te passen. Firică rent richting de bal. Firică probeert naar een medespeler te passen. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantul - Arrubium Măcin 0:2

26e minuut.
Pazurek met een sublieme pass. Furkó geeft de bal voor. Creţescu kopt de bal weg. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... Sürmeli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantul - Arrubium Măcin 0:3

28e minuut.
Króżel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siewierski met de inworp. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Firică is nu in balbezit. Firică draait met de bal, schiet en ... Sürmeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantul - Arrubium Măcin 0:4

41e minuut.
Săndiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Săndiţă geeft een lange en hoge pass. Firică probeert naar een medespeler te passen. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantul - Arrubium Măcin 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantul 74%, Arrubium Măcin 26%.
Diamantul - Arrubium Măcin 0:5

49e minuut.
Buitenspel voor Perdomo. Goede buitenspelval van de verdediging. Săndiţă maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Firică speelt de bal door. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Króżel speelt de bal door. Daar is Furkó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Firică is nu in balbezit. Firică geeft een hoge lob. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantul - Arrubium Măcin 0:6

52e minuut.
Sürmeli speelt de bal door. Furkó speelt de bal door. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ... Sürmeli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Săndiţă kopt de bal weg. Siewierski rent richting de bal. Siewierski passt de bal met de wreef. Navarro heeft problemen om de bal te vangen. Navarro geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Navarro probeert naar een medespeler te passen. Pazurek is nu in balbezit. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Króżel bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică verovert de bal door een tackle van achteren. Firică draait met de bal, schiet en ... Sürmeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantul - Arrubium Măcin 0:7

64e minuut.
Firică onderschept slim de pass. Króżel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Firică. Firică krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Pazurek de bal onder controle te krijgen. Gyselinck is nu in balbezit. Gyselinck geeft een hoge lob. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grociak rent richting de bal. Grociak passt de bal zonder na te denken. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diamantul - Arrubium Măcin 0:8

70e minuut.
Creţescu rent richting de bal. Creţescu passt de bal zonder na te denken. Siewierski probeert naar een medespeler te passen. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Siewierski geeft de bal voor. Pazurek is nu in balbezit. Króżel bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică verovert de bal door een tackle van achteren. Firică haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pazurek rent richting de bal. Pazurek geeft de bal voor. Klungelig pakt Króżel de bal. Firică bereikt de bal nog maar net als eerste. Firică haalt uit met een fantastische trap. Sürmeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Balaci de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Sürmeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamantul 78%, Arrubium Măcin 22%.
Diamantul - Arrubium Măcin 0:8